Vorige week werd al bekend dat het doneren van statiegeldbonnen bij de Albert Heijn een prachtig bedrag van € 6.245,25 euro heeft opgebracht voor onze stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Dankzij de samenwerking met Albert Heijn kan ook dit jaar weer het project 'Scoren in de wijk' worden georganiseerd, om zo een bijdrage te leveren aan gezonde voeding voor alle jeugd in de regio en de bewustwording omtrent dit onderwerp. 

Uiteraard kunnen alle voetballiefhebbers in de Haagse regio ook weer profiteren van de samenwerking tussen ADO Den Haag en Albert Heijn. Bij 50 Albert Heijn winkels in de regio kunnen liefhebbers vanaf 11 maart tot en met 16 april sparen om te profiteren van een gratis 2e kaartje voor een wedstrijd ADO Den Haag.

De spaaractie werkt als volgt:

1. Bij elke €20,- aan boodschappen ontvangt de klant een voucher die 20% korting geeft op het 2e kaartje bij ADO Den Haag.

2. De klant kan maximaal 5 kortingsvouchers van 20% per stuk online verzilveren zodat er 100% korting op het 2e kaartje ontstaat. Er kan een keuze gemaakt worden uit een beperkt aantal vakken en uit de laatste 4 thuiswedstrijden van het seizoen: ADO Den Haag - RODA JC, ADO Den Haag - FC Groningen, ADO Den Haag - PSV, ADO Den Haag - Excelsior.

3. Het is ook mogelijk om al bij 1,2,3 of 4 vouchers je korting te verzilveren zodat je respectievelijk 20-, 40-, 60- of 80% korting op je 2e kaartje ontvangt.

De actie geldt in (bijna) alle Albert Heijn winkels in: Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp.


Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Cynthia Hoek
Event & Sales Support
(070) 3054517
Ontmoet ons team