Voorspel en win: De winnaar bij ADO Den Haag – Feyenoord

Voorafgaand aan de thuiswedstrijden van ADO Den Haag bieden wij onze zakelijke relaties de mogelijkheid een voorspelling te doen. Met de voorspelling van een 0-0 ruststand, een 1-0 eindstand en een eerste doelpunt in de 63ste minuut (Sven van Beek 69ste minuut) was het Franca Olsthoorn die deze middag de gelukkige winnaar was. Het gesigneerde portret van onze topscorer Mike Havenaar komt haar dan ook volledig toe.

Ook meedoen? De eerstvolgende wedstrijd tegen Vitesse verloten wij het portret van Ruben Schaken. Vul ook uw voorspelling in op een van de tablets binnen ons hoofdgebouw.

Deze prijs is aangeboden door Marcello’s Art Factory en Colorworks.