van links naar rechts: Rick Ruchti, Tim Haaksma, Marvin de Kater

Jonge Ondernemers verzamelen zich in Sky Lounge 4.03

Net als in voorgaande jaren is ook dit seizoen de Sky Lounge 4.03 van het Kyocera Stadion weer een ontmoetingsplek voor jonge ondernemers.

We zijn zeer verheugd dat de initiatiefnemers Tim Haaksma, Rick Ruchti en Marvin de Kater, samen met ADO Den Haag, ook deze voetbaljaargang weer een platform creëren waar voor de jonge ondernemer zaken doen, netwerken en voetbal op het hoogste niveau hand in hand gaan,

Tim Haaksma, is de oprichter van AVANCA. Een bedrijf dat accessoires produceert voor mobiele apparaten als smartphones, tablets en laptops.  In 2008 kwam het eerste product van AVANCA op de markt. Het bedrijf heeft inmiddels vestigingen in Engeland en Hong Kong en behoort tot één van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.

Rick Ruchti en Marvin de Kater zijn jeugdvrienden en vanaf hun achttiende compagnons.  Een succesvol zakelijk duo dat verantwoordelijk  voor meerdere ondernemingen zoals Club Envy in Zoetermeer, IJssalon Gemello en Dedicated Entertainment. 

Club Envy is een goednieuwe uitgaansgelegenheid waar verschillende thema-, house-, 80's en 90's party's worden georganiseerd. Op dit moment de PLACE TO BE in Zoetermeer! 
IJssalon Gemello is gevestigd aan de Parkweg in Voorburg. Al vijf  jaar wordt hier, met succes, ambachtelijk Italiaans ijs verkocht .
En Ruchti en De Kater zijn ook eigenaar van  Dedicated Entertainment. Dit bedrijf richt zich op management voor artiesten en boekingen. Verder ontwerpt, bedenkt en ontwikkelt men concepten voor evenementen. Dedicated is ook verantwoordelijk voor de entertainment bij ADO Den Haag. Voor, tijdens en  na afloop van thuiswedstrijden zijn het de artiesten van Dedicated die zorgen voor de juiste sfeer op het veld, in de Residentie Club en in 'de Ooievaar'.

ADO Den haag is blij dat de initiatiefnemers hun vertrouwen in onze club hebben uitgesproken en we hopen, net als voorgaande seizoenen, ook deze voetbaljaargang weer veel jonge ondernemers te kunnen begroeten. Dit alles onder de noemer Out of the Box.

Uiteraard wensen wij alle jonge ondernemers in Sky Lounge 4.03 een sportief en zakelijk succesvol seizoen toe.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Ryan van Dijk
Accountmanager Partnerships
(06) 23 93 65 56
Ontmoet ons team