ADO Den Haag en Exterion Media hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend die beide partijen in ieder geval tot juni 2016 aan elkaar verbindt. Dinsdagmiddag 8 september werd de deal bekrachtigd in de perskamer in het Kyocera Stadion.

Exterion Media is in Nederland marktleider op het gebied van buitenreclame en heeft met haar brede aanbod veel mogelijkheden om zowel regionaal als landelijk naamsbekendheid op te bouwen. Bovendien is Exterion Media een grote speler in interactieve buitenreclame.

Via Exterion Media bereik in de regio vergroten

Door de samenwerking met Exterion Media kan ADO Den Haag het bereik richting de fans in de gehele regio vergroten. Een mooie deal vindt ook Peter Berg, Commercieel Manager bij ADO Den Haag: "Ik ben allereerst blij om te zien dat een grote partij als Exterion Media zich wil verbinden aan ADO Den Haag en de toegevoegde waarde van ons netwerk inziet. Exterion Media is sinds enige tijd de grootste partij in deze regio als het gaat om buitenreclame. Buitenreclame is voor ADO Den Haag belangrijk door het grote bereik en vooral de hoge contactfrequentie. Via Exterion Media kunnen we nog vaker in contact komen met onze fans."

Netwerk ADO Den Haag reuze interessant

Exterion Media kan op haar beurt middels de samenwerking profiteren van het brede netwerk van de club uit de Residentie. "In maart 2015 hebben wij definitief het reclamecontract voor het Stadsgewest Haaglanden veroverd. Daarmee zijn wij de komende 5 jaar de exploitant van alle reclamevlakken in de gemeenten Den Haag, Delft, Westland en Midden-Delfland. Voor ons was naast de landelijke verkoop ook de regionale verkoop al erg belangrijk, maar dat wordt nu alleen nog maar belangrijker. We moeten de ondernemer in de regio Haaglanden beter leren kennen en het netwerk van ADO Den Haag is daarin reuze interessant. Vandaar dat wij erg blij zijn met deze samenwerking", aldus Marcel den Hoed, Sales Director bij Exterion Media.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Miriam van Hemert
Senior Accountmanager
(06) 51 43 30 40
Ontmoet ons team