Sinds het Chinese bedrijf United Vansen ADO Den Haag overnam vliegen er met regelmaat mensen vanuit de Haagse organisatie naar China. Vorige week vertrok ook het jeugdteam ADO Den Haag Onder 19 naar het verre oosten voor het toernooi om de Weifang Cup. In China Southern Airlines heeft ADO Den Haag nu een partner gevonden die de club helpt met al deze reizen naar het Oosten. Alle vluchten voor ADO Den Haag gaan voortaan via deze airline die haar goede service beschikbaar stelt.



China Southern Airlines Company Limited is een luchtvaartmaatschappij uit China en bestaat sinds maart 1995. Het is de grootste luchtvaartmaatschappij in China en Azië met een vloot van meer dan 620 toestellen en vluchten naar 193 bestemmingen wereldwijd, het bedrijf is de vijfde airline van de wereld. Vorig jaar reisden er maar liefst 100.76 miljoen mensen met China Southern Airlines, waardoor CSA een derde plek op de wereldranglijst inneemt op basis van het aantal passagiers. Deze wereldspeler vloog voor het eerst naar Schiphol en terug in 1998. Heden ten dage vertrekken en arriveren er meerdere vluchten vanaf Amsterdam naar Beijing en de zuidelijke thuisbasis Guangzhou. Alle vluchten vanaf Nederland hebben Nederlandse bemanning aan boord.

Algemeen Directeur ADO Den Haag Jan Willem Wigt: “Wij zijn bijzonder trots om dit Chinese staatsbedrijf als partner aan de club te verbinden. Buiten de perfecte verzorging voor onze mensen die naar China reizen zien we ook kansen als een soort van liaison functie voor alle bedrijven in ons Business to Businessplatform en daarbuiten die expansiedrift hebben richting China. Deze overeenkomst sterkt ons daarin.”



Ken Pang, General Manager van China Southern Airlines in Nederland: “Ook ik ben trots op deze samenwerking. Wij zijn nu als luchtvaartmaatschappij verbonden aan ADO Den Haag, een voetbalclub van een Chinese eigenaar, wat het voor ons extra bijzonder maakt.  We hebben er vertrouwen in dat het aantal vluchten van en naar China de komende maanden en jaren verder zullen gaan stijgen, ADO Den Haag zal daar in ieder geval haar steentje aan bij gaan dragen.”

Meer informatie over China Southern Airlines vindt u op:

https://www.facebook.com/CSAIR.eu
https://twitter.com/ChinaSouthernEUInstagram: Chinasouthernairlines_eu
LinkedIn: China Southern Airlines

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team