Na goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering is besloten om de operationele taken van het bestuur van Business to Business ADO Den Haag over te hevelen naar de organisatie van NV ADO Den Haag. De wens van de club is om de organisatie van evenementen en het faciliteren van onderlinge bijeenkomsten bij de ADO Den Haag organisatie neer te leggen en hiermee verder te professionaliseren.

De ADO Den Haag organisatie zal worden bijgestaan door een nieuw te vormen Zakelijk Platform.

In het bestuur van Business to Business ADO Den Haag blijven drie personen als belangenbehartiger voor alle leden. Wij hopen gezamenlijk u op deze manier nog beter te kunnen bedienen.

Onze dank gaat uit naar de afgetreden bestuursleden die ons jarenlang hebben geholpen en ons altijd hebben vertegenwoordigd. Natalie van der Velde, Rick Ros en Peter Boelhouwer zullen zitting gaan nemen in het Zakelijk Platform en Nike van Nuland, Harry Wientjens en Gerrit Gerritsen treden af om ruimte te geven aan het nieuwe initiatief.

Een speciale dank gaat uit naar Gerrit Gerritsen die maar liefst 10 jaar lid is geweest van het bestuur Business to Business ADO Den Haag waarvan acht jaar als voorzitter. Hij blijft actief voor onze club als één van de trekkers van de Vastgoedlounge. Onder zijn bezielende leiding zijn er de laatste jaren mooie initiatieven ontplooid zoals bijvoorbeeld het blad Zaken en Mensen, het uitbrengen van het jaarboek (het 'smoelenboek'), de verbouwing van de Business Club in het Kyocera Stadion en natuurlijk vele mooie netwerkevenementen.

Wat de businessleden/sponsoren de komende jaren mogen verwachten:

Het Zakelijk Platform wordt permanent het overlegorgaan en communicatiekanaal voor ADO Den Haag en het georganiseerde bedrijfsleven dat verbonden is aan de club. Er zal alles aan gedaan worden om omstandigheden en een samenwerkingsklimaat te creëren voor optimale loyaliteit tussen bedrijfsleven en ADO Den Haag.

Het Zakelijk Platform blijft het klankbord om beleid, plannen en activiteiten te kunnen toetsen, het blijft ook het podium voor bedrijfsleven om ideeën, wensen en plannen voor te leggen en te bespreken.

Doelstellingen van het Zakelijk Platform:

  • Creëren van omstandigheden en samenwerkingsklimaat voor optimale loyaliteit tussen bedrijfsleven en club.
  • Stimuleren en vergroten van de input van bestaande zakelijke relaties en de deelname aan evenementen.
  • Bevorderen en ondersteunen bij de totstandkoming van nieuwe relaties en bij het wegwijs maken daarvan in de club.
  • Verhogen van de inkomsten van de club uit de participatie van het bedrijfsleven.
  • Uitbreiden en versterken van de dienstverlening van de club aan deelnemende bedrijven en bevorderen van hun commerciële resultaat.

De groep vertegenwoordigers per etage van het hoofdgebouw die deelnemen in het Zakelijk Platform:

Partners – Etiënne Hendriks

Business Units – René Baggerman en Jan Willem Dijksman

Vastgoedlounge – Jaap van Eck en Arjo Riedijk

Residentie Club – Jordi Spijker en Michel de Meijer

Business Club/ Brasserie Club – Claudio Bolman, Rob Koene en Freddy van den Bergh

Bestuur Business to Business ADO Den Haag – Rick Ros, Natalie van der Velde en Peter Boelhouwer

ADO Den Haag – Ron de Visser, Peter Berg, Tamara de Rijke, Irene Bol

Voorzitter – Rens Vrolijk

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Ryan van Dijk
Accountmanager Partnerships
(06) 23 93 65 56
Ontmoet ons team