Dinsdagochtend 9 juni heeft een afvaardiging van de sponsoren van ADO Den Haag voor het eerst de nieuwe clubeigenaar Mr. Wang Hui ontmoet.

In een informele setting in het Kyocera Stadion heeft Mr. Wang over zichzelf, zijn liefde voor voetbal, zijn bedrijf United Vansen en zijn visie voor ADO Den Haag verteld.
Aanwezig waren Etiënne Hendriks (partner), Jan Willem Dijksman & Natalie van der Velde (Business Units), Gerrit Gerritsen (voorzitter Business to Business ADO Den Haag & Vastgoedlounge), Jordi Spijker (Residentie Club), Claudio Bolman & Rob Koene (Business Club) en Freddy van den Bergh (Brasserie Club).

Zijn doel voor de eerstkomende jaren is om ieder jaar opnieuw progressie te boeken. Dit geldt voor zowel de voetballende- als de commerciële resultaten van onze club.

De sponsoren kregen de gelegenheid om vragen te stellen waar Mr. Wang uitgebreid antwoord op gaf. Op de vraag wat de verandering van clubeigenaar voor de huidige sponsoren betekent, antwoordde Mr. Wang dat hij de ‘brug’ wil zijn tussen huidige sponsoren van ADO Den Haag en (lokale) Chinese bedrijven die eventueel sponsor kunnen worden van ADO Den Haag om zo elkaars netwerk te vergroten en een podium te bieden aan huidige sponsoren om hun producten en diensten aan de Chinese markt te verkopen.

Daarnaast wil Mr. Wang de sponsoren een hoger niveau voetbal en nog betere hospitality bieden, door ADO Den Haag naar een hoger niveau te tillen. Mr. Wang is zich ervan bewust dat er investeringen nodig zijn om dit te bereiken.
Na afloop waren zowel de sponsoren als Mr. Wang zeer tevreden over deze ontmoeting en gaf Mr. Wang aan dat hij blij was een aantal sponsoren te hebben ontmoet.

 

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team