Rugsponsor STAR BALM heeft voor de vierde keer besloten om de overeenkomst met ADO Den Haag te verlengen. Dat betekent dat het Noordwijkse bedrijf ook komend seizoen de rug van onze selectiespelers siert als shirtsponsor.

Bijzonderheid in deze is dat de deal door directeur eigenaar Dick van Tintelen, onder toeziend oog van ADO Den Haag bestuurder Jan Willem Wigt en Commercieel Manager Peter Berg, afgelopen week op de Beijing Bayi High School in China is getekend. De voormalige school van president Xi Jingping is beroemd om haar gespecialiseerde voetbalprogramma, waarbij ruim 200 studenten het voetbalsysteem van ADO Den Haag trainen.

StarBalm is reeds jaren actief in Azië en produceert in China een groot deel van haar producten. In samenwerking met ADO Den Haag en United Vansen proberen ze nu de Chinese markt verder te betreden en hun marktaandeel voor producten voor soepele spieren en gewrichten te vergroten.

Alle spelers van de school zullen in ieder geval vanaf heden de producten van StarBalm gaan gebruiken om hun sportieve prestaties verder te optimaliseren.

Over STAR BALM®        

Sport als inspiratiebron
“Als iemand zegt dat het niet kan, begint het voor mij pas interessant te worden", zegt president directeur en eigenaar Dick van Tintelen over de stormachtige groei van STAR BALM. "Ik heb mij laten inspireren door de doelgroep: de sporters. Zij willen winnen en proberen altijd het maximale uit hun mogelijkheden te halen. Of het nu prestatief of recreatief is, voor sport heb je discipline en doorzettingsvermogen nodig, en nu dus ook STAR BALM. Deze mentaliteit is ook bepalend voor het succes van het merk STAR BALM, en de mensen uit mijn organisatie Novum Pharma. Je zou kunnen zeggen: Sport is STAR BALM, en STAR BALM is sport!

Het voorkomen dat sporters gehinderd worden in hun meest gezonde bezigheid, is de belangrijkste reden om STAR BALM te ontwikkelen. Met het sporten krijg je nu eenmaal te maken met sportblessures. In de meeste gevallen betreft het verstuikingen, verzwikkingen of overbelasting van gewrichten, zoals van schouder, enkel of knie. Je kunt hinder ondervinden door een val, schop of afkoeling van spieren. Gevolg: pijnlijke spieren en/of gewrichten, en mogelijk een tijdje uit de roulatie en herstel dat eigenlijk nooit snel genoeg gaat. Preventief kunnen sporters blessures voorkomen met een juiste sportspecifieke warming-up en het gebruik van goede sportmaterialen, waaronder STAR BALM. De STAR BALM producten worden gebruikt door professionals in de topsport, waaronder de medische staf van ADO Den Haag en Club Brugge.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team