Op vrijdag 29 mei werd er in het Kyocera Stadion voor het eerst gestreden om de felbegeerde Haagse Bluf Bokaal, het voetbaltoernooi voor zakelijk Haaglanden. Het veld in het stadion werd in tweeën gedeeld waar er in 7x7 vorm twee poules werden gespeeld.

Na een stevige sportlunch en een peptalk van Lex Schoenmaker, konden alle bedrijven zich melden in de kleedkamer en de kicksen onderbinden. In poule geel namen Dedicated, Heineken, HTM en het personeel van ADO Den Haag het tegen elkaar op. In poule groen vochten de ADO Vrouwen, Basic-Fit, Business Mix (bestaande uit AVEQ, KONE, TwoPine en Sport Networking) en Events in Motion om een plek in de kruisfinales.

In de kruisfinales stonden ADO Den Haag en Basic-Fit tegenover elkaar aan de linkerkant van het veld en op de rechterhelft speelde Dedicated tegen de ADO Vrouwen. Na een spannende strijd aan beide kanten van het veld, waarbij ADO Den Haag zich in de laatste seconde liet verrassen door een geplaatst schot van de makkelijk scorende spits van Basic-Fit, trokken Basic-Fit en Dedicated aan het langste eind.

Begeleid door de Champignons League-tune en een erehaag van de andere twee halve finalisten betraden Dedicated en Basic-Fit het veld en speelde de belangrijkste wedstrijd van de dag; De finale. Er werd gestreden tot de laatste minuut waarna onze hoofdsponsor Basic-Fit zich na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter zich de trotse winnaar mocht noemen van de eerste editie van de Haagse Bluf Bokaal. Het zilver was voor verliezend finalist Dedicated en het team van ADO Den Haag pakte toch nog het brons door de strijd om de 3e plaats in de laatste seconde van de wedstrijd te beslissen.

De dag werd afgesloten met een uitgebreid buffet en een zeer gezellige derde helft in de Ooievaar.

We kunnen terug kijken op een geslaagde eerste editie van de Haagse Bluf Bokaal waarbij een traditie geboren lijkt te zijn. Wij bedanken Events in Motion voor de medeorganisatie van deze dag en uiteraard alle deelnemers voor hun komst. Daarnaast feliciteren wij Basic-Fit met de verdiende overwinning!

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Cynthia Hoek
Event & Sales Support
(070) 3054517
Ontmoet ons team