Zaterdagmiddag 13 december was voor een aantal sponsoren een bijzondere dag: zij zouden als voetballer van Business to Business ADO Den Haag hun debuut maken in het Kyocera Stadion!

Om 16.00 uur verzamelden de selecties van de businessclubs van Excelsior en ADO Den Haag in het Kyocera Stadion voor het eerste duel van het tweeluik. Na de wedstrijdbespreking van ADO Den Haagicoon Lex Schoenmaker begonnen de businessleden van ADO Den Haag aan de warming-up. Om 16.45 uur floot scheidsrechter Jan-Paul Saeijs (Accountmanager ADO Den Haag) voor het begin van de wedstrijd.

De wedstrijd, die 2 keer een half uur duurde, begon moeizaam. Beide partijen hadden naar eigen zeggen nog even de tijd nodig om aan het veld en elkaar te wennen. De ruststand was dan ook 0-0.

In de tweede helft kwamen beide ploegen pas echt op gang. ADO Den Haag kwam goed op voorsprong door een goal van Marcel Tjin. Helaas kon de voorsprong niet lang worden vastgehouden en eindigde de score op 1-3 voor de Rotterdammers.

Na een warme douche konden beide teams aanschuiven aan het diner dat in Brasserie Bravo werd geserveerd. Met een goed gevulde maag bekeken de businessleden vervolgens samen de 'echte' wedstrijd.

Al om al, een geslaagde dag voor beide partijen. Op zondag 5 april 2015 zullen de Haagse businessleden naar Woudestein afreizen voor revanche!

Fotografie: Laurens Lindhout

Bekijk hier de gehele fotoserie.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Business brochure

Download
Brochure 2019 - 2020
Het zakelijk lidmaatschap ADO Den Haag biedt bedrijven de mogelijkheid samen met nieuwe en bestaande relaties een fantastisch avond uit te beleven.

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Cynthia Hoek
Event & Sales Support
(070) 3054517
Ontmoet ons team