ADO Den Haag en Unicomm hebben een driejarige overeenkomst met elkaar gesloten. Daarmee wordt de ICT-expert uit Wateringen de nieuwe strategisch partner én IT-leverancier van de Haagse voetbalclub.

Met deze samenwerking zet ADO Den Haag een belangrijke stap in de verdere professionalisering en modernisering van de club. Unicomm staat bekend om zijn innovatieve oplossingen en uitstekende service. Als nieuwe IT-leverancier zal Unicomm ervoor zorgen dat ADO Den Haag klaar is voor alle uitdagingen op ICT-gebied. Unicomm zal verantwoordelijk zijn voor het up-to-date houden van de digitale infrastructuur, waardoor ADO Den Haag niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten kan blijven presteren. De expertise van Unicomm zal bijdragen aan een soepele en efficiënte werking van (digitale) producten en processen.

adounicomm1

"Wij zijn zeer enthousiast over deze nieuwe samenwerking," aldus Jesper van den Bosch, Head of Sales bij ADO Den Haag. "Unicomm's reputatie voor betrouwbaarheid en innovatie sluit perfect aan bij onze ambitie om te groeien en te excelleren. Deze driejarige overeenkomst markeert het begin van een strategisch partnerschap dat ons zal helpen bij het realiseren van onze gezamenlijke doelstellingen.”

“Als Haagse ondernemers zijn wij bijzonder trots om ADO Den Haag te ondersteunen. Onze gezamenlijke visie op groei en innovatie sluit perfect aan bij de doelstellingen van de club. Met onze Happy Workflow dragen we bij aan blije ADO Den Haag-medewerkers op de werkvloer waardoor zij de club maximaal kunnen ondersteunen”, aldus Sander Tielrooij, oprichter van Unicomm.

adounicomm2

Unicomm
In 2014 richtten Sander Tielrooij en Chris Goedschalk hun eigen ICT-bedrijf op met een duidelijk idee: mensen die zorgeloos en onverstoord werken zijn niet alleen productiever, maar ook blijer. Unicomm brengt een happy workflow en staat voor vooruitstrevende oplossingen, uitmuntende service en begrijpbare communicatie. Ze zorgen dat ICT voor je werkt, dat iedereen overal kan werken én optimaal kan samenwerken.

Unicomm levert maatwerk in ICT en telefonie. Kwalitatief, efficiënt en veilig. En met hun refurbished producten dragen ze ook een beetje bij aan een blijere wereld. Ga naar www.unicomm.nl voor meer informatie.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Rody Grootscholten
Accountmanager sponsorships
(06) 18 98 71 17
Ontmoet ons team