ADO Den Haag is verheugd aan te kondigen dat Current Infra onze nieuwe Strategisch Partner en rugsponsor wordt. Het Haagse bedrijf, gespecialiseerd in ondergrondse infrastructuur, zal vanaf het komende seizoen prominent aanwezig zijn op de wedstrijdshirts van zowel het mannen- als het vrouwenelftal van ADO Den Haag. Hiermee neemt Current Infra de plaats in van Biersteker, die een andere prominente positie op het shirt krijgt.

Jesper van den Bosch, Head of Sales van ADO Den Haag, reageert enthousiast op de nieuwe samenwerking: “We zijn verheugd met Current Infra als nieuwe Strategisch Partner en Rugsponsor van zowel de mannen als de vrouwen. Current Infra is geen onbekende voor de club en was al in het bezit van een Sky Lounge bij ons in het stadion. Het is geweldig om te zien dat partners op meerdere manieren doorgroeien binnen de club.”

Current Infra

Bij Current Infra B.V. delen we een passie voor ondergrondse infra. Ons doel is om hoofdwaardige diensten te leveren en klanten te ondersteunen bij complexe projecten in deze sector.

Met een gecombineerde ervaring van meer dan 30 jaar beschikken we over de expertise om oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke eisen van elk project.

Onze diensten omvatten ontwerp, werkvoorbereiding en toekomstige projectrealisatie binnen disciplines zoals gas, water, elektra en telecom. Onze missie is om bij te dragen aan het verder ordenen en structureren van de ondergrondse infrastructuur, met als doel hoogwaardige oplossingen te leveren die aan de behoeften van onze klanten voldoen en de industrie helpen groeien en efficiënter te worden.

  • Projectvoorbereiding en engineering: van de eerste plannen tot gedetailleerde ontwerpen, we waarborgen de technische haalbaarheid en efficiëntie van elk project.
  • Schouwen en proefsleuven: voor het nauwkeurig lokaliseren van kabels en leidingen, zorgen wij voor professionele schouw en maken we proefsleuven om exacte locaties te bepalen.
  • Projectmanagement en begeleiding: ons team leidt en beheert elk aspect van ondergrondse infrastructuurprojecten, zorgend voor tijdige en binnen budget opleveringen.
  • Duurzame en innovatieve oplossingen: we zijn toegewijd aan duurzaamheid en innovatie, waarbij we de nieuwste technologieën en methoden toepassen om de impact op het milieu te minimaliseren.

Wij streven ernaar om het tekort aan engineers in onze branche aan te pakken door als onafhankelijk bedrijf projecten aan te nemen. Onze toewijding aan innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid vormt de kern van ons succesverhaal en onze bijdrage aan de ondergrondse infrastructuur.

Meer informatie over Current Infra is te vinden op www.currentinfra.nl

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Ryan van Dijk
Accountmanager Partnerships
(06) 23 93 65 56
Ontmoet ons team