ADO Den Haag en Van Heugten Tours gaan de komende jaren met elkaar verder. ADO Den Haag en Van Heugten Tours tekenden een overeenkomst die zal gelden tot medio 2026 en die van het vervoersbedrijf een belangrijke Strategisch Partner van de club maakt.

Het vanuit Nootdorp opererende touringcarbedrijf verzorgt al enkele jaren het busvervoer voor de eerste selectie van de mannen en de vrouwen, maar ook van de jeugdteams. Daarnaast ondersteunt het touringcarbedrijf bij diverse maatschappelijke activiteiten van de club. De vervoerspartner is daarnaast trotse bezitter van een Sky Lounge in het Bingoal Stadion.

Het partnerschap tussen ADO Den Haag en Van Heugten Tours is een match te noemen. Dit komt onder meer vanwege de gezamenlijke ambities om voor het hoogst haalbare te gaan en daarbij duurzaamheid centraal te stellen. Van Heugten Tours is toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf onderneemt meerdere activiteiten om de ecologische footprint te minimaliseren. Zo rijden de vervoersmiddelen van Van Heugten op fossielvrije HVO-brandstof. Hiermee wordt de CO2-uitstoot met maar liefst 90% verlaagd. “Daarnaast hebben we de doelstelling om in 2030 al het vervoer CO2-neutraal uit te voeren om op die manier bij te dragen aan de klimaatdoelen van de EU”, aldus Wesley van Heugten van Van Heugten Tours.

Algemeen Directeur Natascha van Grinsven-Admiraal: “Van Heugten Tours is van grote waarde voor onze club. Niet alleen door het verzorgen van het vervoer van al onze teams, maar ook vanwege de maatschappelijke betrokkenheid. Als Strategisch Partner staat Van Heugten Tours altijd paraat voor de club en worden wij ondersteund bij diverse maatschappelijke activiteiten die wij ondernemen. Wij zijn trots dat we langer kunnen samenwerken met dit toonaangevende vervoersbedrijf uit de regio.”

Van Heugten Tours

Van Heugten Tours geeft vandaag het vervoer van morgen vorm, door tot op het kleinste detail invulling te geven aan duurzame en innovatieve vervoersoplossingen op maat en streeft ernaar om alle verwachtingen (intern en extern) ruimschoots te overtreffen. Iedere dag weer.

We are hospitality! In alles wat we zeggen of doen staat de ultieme gastbeleving centraal. Daarmee onderscheiden we ons van het ouderwetse touringcarbedrijf. Van het persoonlijke contact en de betrokkenheid bij de opdrachtgevers tot de glimlach van de chauffeur en de veiligheid en beleving van onze gasten... wij streven naar de ultieme reisbeleving.

Hospitality drives us. Ervaar het zelf.

Meer informatie vindt u op www.vanheugtentours.nl

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team