Na drie vruchtbare jaren stopt Looije Verpakkingen BV als rugsponsor en tevens Strategisch Partner van ADO Den Haag. Dit betekent zeker niet het einde van de samenwerking. De specialist in het om- en verpakken van groenten en fruit blijft wel betrokken bij de club, onder andere als broeksponsor. ADO Den Haag is de zoektocht gestart naar een nieuwe rugsponsor die vanaf komende zomer op de rug van het Haagse clubtenue wil pronken.

Eigenaar Piet Looije is vanaf het Zuiderpark-tijdperk al te vinden bij ADO Den Haag en sinds de overgang naar het stadion in het Forepark is de bedrijfseigenaar als sponsor verbonden aan de club. ADO Den Haag heeft aan Looije Verpakkingen een hondstrouwe sponsor die in goede en slechte tijden betrokken is bij de club. De huidige overeenkomst tussen beide partijen, die deze zomer afloopt, werd midden in de onzekere coronacrisis getekend. Een bijzonder gebaar van het bedrijf om op dat moment solidair en loyaal aan de club te blijven. Daarvoor blijft de Haagse club Looije altijd dankbaar.

Nu, bijna drie jaar later, kiest Looije er dus voor om een stapje terug te doen in het sponsorship. Piet Looije verklaart de keuze van het bedrijf. “Het is een weloverwogen besluit. Looije maakt als bedrijf een enorme ontwikkeling door waardoor de prioriteiten voor nu liggen bij het verder door ontwikkelen en groeien van de organisatie. Dat betekent dus niet dat we uitsluiten in de toekomst de samenwerking weer uit te breiden. We blijven altijd een speciale band houden met ADO Den Haag en gaan in ieder geval door als broeksponsor.’’ Looije blijft dus ook komend seizoen zichtbaar op het nog te onthullen uit- en thuistenue van seizoen 2023-2024.

Nieuwe rugsponsor gezocht

Jesper van den Bosch, Head of Sales bij ADO Den Haag, zegt Looije dankbaar te zijn voor afgelopen jaren en is blij dat het bedrijf verbonden blijft aan de club. “De samenwerking met Looije is bijzonder en succesvol te noemen. Het commitment van Piet Looije en zijn team richting onze club is in die jaren onverminderd hoog gebleven. Looije blijft voor onze club een belangrijke sponsor.” Het vertrek van de huidig rugsponsor zorgt er nu voor dat ADO Den Haag op zoek zal moeten gaan naar een nieuw bedrijf dat op de onderkant van de achterkant van het ADO Den Haag-tenue wil pronken. Heeft u interesse in het rugsponsorschap of zou u eens willen bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat het uw bedrijf kan opleveren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Yannick Koevermans
Accountmanager Partnerships
(06) 38 57 63 19
Ontmoet ons team