img 0068Dave Zonderop (ADO Den Haag) en Dolf van Bohemen (DVB Design) poseren voor de houten wand die door DVB Design is gerealiseeerd.

ADO Den Haag en DVB Design hebben hun samenwerking verlengd tot het einde van het seizoen. De meubelmakerij uit De Lier is al jaren aan de club uit Den Haag verbonden. Het werk van DVB Design is duidelijk zichtbaar in het stadion van ADO Den Haag. De prachtige wand in de Club Lounge, de stijlvolle desk die bij contractondertekeningen wordt gebruikt en het spreekgestalte zijn door de specialisten van DVB Design geproduceerd. Afgelopen maand kwam daar nieuw werk bij: de wand bij de hoofdingang van het stadion. Deze splinternieuwe houten wand is op de onderstaande foto goed zichtbaar.

videowall of coach *Dick Advocaat* of ADO Den Haag

Dolf van Bohemen van DVB Design is verheugd dat zijn bedrijf nog langer aan ADO Den Haag verbonden is. “Het begon allemaal met het project in de Club Lounge van ADO Den Haag waar op wedstrijddagen de zakelijke relaties in een sfeervolle ruimte worden ontvangen. Samen met de club hebben we daar de houten wand met het logo gerealiseerd. Naast het werk voor ADO Den Haag werken we veel voor bedrijven, maar ook voor particulieren. We zijn gespecialiseerd in ambachtelijk meubelwerk en dat doe ik samen met een heel leuk team.” De projecten van DVB Design zijn zeer veelzijdig. “Het begint vaak bij een kleine aanvraag en dat loopt uit tot meer. De opdrachten zijn divers en dat maakt het ook zo leuk. De architecten waar wij mee werken komen vaak bij ons terug, dat is een goed teken.”

Bij presentaties van nieuwe spelers of laatst bij de presentatie van de nieuwe hoofdtrainer Dick Advocaat is de houten wand met het logo van ADO Den Haag een echte eyecatcher. Iets waar Van Bohemen zeer trots op is. “Het is leuk om de foto’s van al die presentaties terug te zien. Er staan toch helden van nu en van vroeger voor de wand die wij hebben mogen maken.”

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Miriam van Hemert
Senior Accountmanager
(06) 51 43 30 40
Ontmoet ons team