ADO Den Haag en STYLERZ24 zetten de fijne samenwerking met elkaar voort. Dat betekent dat de stylist in zijden bloemen, waarvan de producten in het gehele stadion te bewonderen zijn, tot minimaal medio 2023 aan de club verbonden is.

In het atelier van STYLERZ24, dat is gevestigd in Harmelen, worden onder meer met handgemaakte zijden bloemen en planten gemaakt. De producten zijn van topkwaliteit en het bedrijf heeft inmiddels vanuit heel Nederland klanten.

Moeder en dochter Els en Bo Enthoven zijn het gezicht achter STYLERZ24 dat inmiddels bijna tien jaar geleden het licht zag. Het doel van STYLERZ24 is om ruimtes gezelliger te maken. In het gehele Bingoal Stadion komt het werk van de creatievelingen van STYLERZ24 terug. Zo heeft het bedrijf onder andere het spelershome, de Bingoal Lounge, de Club Lounge en Lounge 1905 letterlijk opgefleurd. Ook maakt STYLERZ24 gebruik van een Business Unit in het stadion zodat ook de wedstrijden kunnen worden bekeken met partners of relaties.

Stefan Enthoven van STYLERZ24 / Expo Flora is verheugd dat de fijne samenwerking met ADO Den Haag wordt voortgezet. “Mijn vrouw is een echte Hagenees en we wonen zelf in het Westland. Wanneer ik naar de zaak rijd, kom ik elke dag langs het stadion. Ik draag de club een warm hart toe en ben er trots op om aan de club verbonden te zijn. Het is super leuk om de relaties, die vaak niet bekend zijn in de voetbalwereld, uit te nodigen bij wedstrijden in het stadion. Door mensen uit te nodigen in een gezellige setting hopen we dat ze blijven terugkomen.”

img 9611

Dave Zonderop (ADO Den Haag) en Stefan Enthoven (Expo Flora / STYLERZ24) poseren met het shirt van de club

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Miriam van Hemert
Senior Accountmanager
(06) 51 43 30 40
Ontmoet ons team