ADO Den Haag en de Focus and Fun Foundation zetten hun succesvolle samenwerking voort. De stichting en ADO Den Haag zijn tot minimaal medio 2023 aan elkaar verbonden.

Stichting Focus and Fun en ADO Den Haag in de Maatschappij, de maatschappelijke stichting van ADO Den Haag, werken al een geruime tijd zeer prettig met elkaar samen. “Samen met ADO Den Haag in de Maatschappij bereiken we meer en daarmee verbinden we nog meer mensen aan de club”, zegt Chris van Marrelo, voorzitter van de Focus and Fun Foundation. Beide partijen hebben daarnaast samen een maatschappelijke podcastserie gemaakt en is Focus and Fun bij meerdere projecten van ADO Den Haag in de Maatschappij en vice versa betrokken.

Focus and Fun is al jaren verantwoordelijk voor het faciliteren van diverse evenementen binnen het stadion van ADO Den Haag. Het team van Focus and Fun faciliteert bijvoorbeeld de officiële ADO Den Haag Podcast met o.a. stadionspeaker Wietze en bekend ADO-supporter Alberto die na elk thuisduel wordt opgenomen. Deze podcast wordt opgenomen in skybox 4.21 waar ADO Den Haag in de Maatschappij en Focus and Fun een box delen.

Focus and Fun Foundation
De Focus and Fun Foundation zet zich in om muziek daar te brengen waar het nodig is. Stichting Focus and Fun ontwikkelt en ondersteunt projecten waar middels muziek een bijdrage wordt geleverd aan de inclusieve samenleving, het stimuleren van zelfredzaamheid en eigen regie, verminderen van tweedelijns problematiek en aanleren van zelfzorg. “Muziek maken en luisteren kan mensen helpen bij het verwerken van emoties en het uiten van gevoelens. Ook helpt zelf muziek maken bij het ontwikkelen van het empatische vermogen. Hierdoor kunnen veel problemen worden opgelost of worden voorkomen en heeft muziek een positieve invloed op het algeheel welzijn van mensen”, sluit Chris van Marrelo af.

img 9726

Rick van Hoorn (Focus and Fun Foundation), Dave Zonderop (ADO Den Haag) en Dennis van Hoorn (Focus and Fun Foundation) tekenen het contract in de perskamer van het stadion van ADO Den Haag.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Dave Zonderop
Senior Accountmanager
(06) 23 37 99 84
Ontmoet ons team