ADO Den Haag en TiM Fysiotherapie zetten hun succesvolle samenwerking voort voor het 6e seizoen op rij. Dat betekent dat de organisatie van fysiotherapeuten en andere zorgspecialisten tot minimaal medio 2023 aan de club verbonden is.

Together In Motion Fysiotherapie, de volledige naam van de organisatie, van eigenaar Tim Könings is Medisch Partner van ADO Den Haag. Het regionaal opererende bedrijf, met twintig praktijken in de regio en 85 fysiotherapeuten met elk hun eigen specialisme, is verantwoordelijk voor de fysiotherapie van de jeugdopleiding en ondersteunend bij het eerste elftal. Eigenaar Tim Könings is trots op de samenwerking met de club. “We doen er samen met de club alles aan om een stabiel medisch team neer te zetten en te voorzien van de juiste ondersteuning. Daarvoor investeren we in de toekomst met meerdere (sport) fysio’s bij de jeugd en uren bij het eerste elftal.” Daar plukt ADO Den Haag de vruchten van. “Een voorbeeld hiervan is dat onze collega’s Thom van der Spek en Gino Zwirs vanuit de jeugdopleiding zijn doorgestroomd naar het eerste elftal.”

De fysiotherapeuten van TiM Fysiotherapie zijn gespecialiseerd in veel soorten therapieën en behandelmethodes. “We staan er om bekend dat we met aandacht en positieve energie een persoonlijk en professioneel behandelplan opstellen zodat de cliënten fitter, gezonder en gelukkiger de deur uitlopen.”

Naast de inspanningen bij de hoofdmacht en de jeugd is TiM Fysiotherapie ook bij ADO Den Haag in de Maatschappij betrokken. Zo verzorgt het bedrijf de fittesten van een aantal projecten, zoals ADO-Fit, OldStars en ADO Den Haag Footcamp.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Ryan van Dijk
Accountmanager Partnerships
(06) 23 93 65 56
Ontmoet ons team