De succesvolle samenwerking tussen CSU en ADO Den Haag wordt met drie jaar verlengd waarmee beide partijen tot 2025 aan elkaar verbonden zijn. Naast schoonmaakpartner is CSU sinds 2017 ook Strategisch Partner van ADO Den Haag.

CSU
CSU is vanuit elf vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven, Houten en Den Haag. Voor diverse sectoren zoals zorg, onderwijs, leisure en kantoren is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werkt aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

Ondertekening ADO Den Haag en CSU

Vertrouwen richting de toekomst
Namens ADO Den Haag tekende Commercieel Manager Jesper van den Bosch het verlengde meerjarige contract. Van den Bosch: “Deze driejarige deal spreekt vertrouwen uit richting de toekomst. De afgelopen jaren is gebleken dat de samenwerking succesvol is voor beide partijen en dat loyaliteit hoog in het vaandel staat. ADO Den Haag is CSU dankbaar voor het vertrouwen en zien de toekomst positief tegemoet."

Serge de Brouwer, Businessunit Directeur, is trots op de strategische partnership met ADO Den Haag. “Al 30 jaar zijn wij met CSU actief in Den Haag en omstreken en sterk verbonden met de regio. Het was een logische stap om in 2017 een strategische samenwerking aan te gaan met ADO Den Haag en zijn daar nog steeds enorm trots op! Daarom zijn wij verheugd dat we deze samenwerking verlengen tot minimaal 2025. Het onderstreept het wederzijdse vertrouwen en de fijne samenwerking.”

Ondertekening ADO Den Haag en CSU

De club heeft de afgelopen jaren vele ups en downs gekend en elke keer veerkracht getoond om er bovenop te komen. De Brouwer kijkt daarom met positivisme en vertrouwen naar de toekomst. “Na de onzekere tijden en tegenslagen bij de club, waar wij ook tijdelijk hebben moeten inleveren op onze dienstverlening, kijken we met veel vertrouwen uit naar de mooie toekomst die er nu voor ADO ligt. Wij sluiten hier met onze dienstverlening graag bij aan om samen met de club verder te werken aan een schone en gastvrije omgeving voor spelers, medewerkers en bezoekers van het stadion. Wij hopen in de toekomst samen mooie, sportieve en unieke momenten te kunnen beleven.”

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Yannick Koevermans
Accountmanager Partnerships
(06) 37 57 63 19
Ontmoet ons team