Bingoal is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe naamgever van de thuisbasis van ADO Den Haag. Joeri Impens (Directeur Bingoal) en Edwin Reijntjes (CEO ADO Den Haag) hebben deze week de handtekeningen gezet onder een driejarige verbintenis. Het van oorsprong Belgische bedrijf is de opvolger van Cars Jeans als naamgever. De letters van het 'Bingoal Stadion' zullen vanaf medio augustus zichtbaar zijn. 

Nadat ADO Den Haag eerder deze week bekendmaakte in Hommerson zijn nieuwe hoofdsponsor gevonden te hebben, is vandaag ook de stadionpartner bekendgemaakt. Het feit dat ADO Den Haag beide partners deze week presenteert is niet geheel toevallig. Beide partijen zijn namelijk aan elkaar gelieerd, waarbij Hommerson een substantieel belang heeft in Bingoal.

(L-R)

Bingoal: club van traditionele voetballiefhebbers
Bingoal is geen onbekende in de wereld van sportsponsoring. Het bedrijf is vooral in België bekend van verschillende sport sponsorships, bijvoorbeeld als hoofsponsor van Eerste Divisie voetbalclub SK Lommel. Bingoal kent de traditionele voetbalcultuur daarom goed en draagt de voetbalsport een warm hart toe.

Bingoal is daarnaast ook zeer actief in het wielrennen. Niet alleen met een eigen wielerteam, waar vlogger Bas Tietema onlangs nog een profcontract tekende. Ook als naamgever van diverse wielerkoersen op de weg en in het veldrijden.

Joeri Impens, CEO Bingoal: ‘’Wij zijn zeer content met deze deal. Door ons te verbinden aan ADO Den Haag verwachten wij onze naam- en merkbekendheid te kunnen vergroten in Nederland. Gezien de ligging van het stadion en het groeipotentieel van de club zijn wij ervan overtuigd dat wij met ADO Den Haag de komende jaren de gezamenlijke doelstellingen en ambities kunnen realiseren. Om deze doelstellingen te realiseren hebben wij er tevens voor gekozen ons als mouwsponsor te committeren.”

(L-R)

Commerciële stappen

Jesper van den Bosch, Commercieel Manager van ADO Den Haag is eveneens verheugd. ‘’Commercieel blijven we stappen maken waarbij we met deze deal wederom een enorme bijdrage leveren aan het realiseren van een financieel gezonde en tegelijkertijd ambitieuze club.’’

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Miriam van Hemert
Senior Accountmanager
(06) 51 43 30 40
Ontmoet ons team