Nieuws

Afgelopen zondag stond er een ‘speciale’ kinderverjaardag gepland op de jeugdopleiding van ADO Den Haag. De binnenkort 10 jaar wordende Ibrahim werd deze week verrast. Hij mocht namelijk zijn kinderfeestje geven in de vorm van een echte ADO Den Haag voetbaltraining!

Bij binnenkomst werden Ibrahim en zijn vriendjes ontvangen door Ronald Samson. Ronald is al jaren werkzaam bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag én dit jaar als assistent-trainer medeverantwoordelijk voor de jongens onder 18 jaar. Vandaag had Ronald de leiding tijdens deze bijzondere training.

Deze training was zo bijzonder, omdat Ibrahim zijn verjaardag voor het eerst met vrienden kon vieren. Door verschillende redenen is het nooit gelukt om zijn vrienden uit te nodigen voor zijn eigen feestje. Door het platform SAM& en ADO Den Haag in de Maatschappij werd de wens van Ibrahim in vervulling gebracht.

Ronald doorliep met de kinderen een echte training, gelijkwaardig aan de trainingen die vanuit de jeugdopleiding worden aangeboden. De spelers trainden hun techniek, passing en schot, waarna er natuurlijk geëindigd werd met een partijspel.

Alsof de training al niet leuk genoeg was, werd Ibrahim ook nog verrast met een voetbal, gesigneerd door alle spelers van ADO Den Haag. En ook zijn vriendjes gingen niet met lege handen naar huis. Zij ontvingen allemaal een ‘goodiebag’ van ADO Den Haag!

Sam& is een samenwerkingsverband van Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Nationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Jarige Job. Samen bieden zij één portaal waar ouders en intermediairs een aanvraag kunnen doen voor de voorzieningen die de organisaties bieden.