Nieuws

Voor één dag de touwtjes in handen hebben bij je favoriete voetbalclub: het kan! Op dinsdag 20 november, tijdens World Children’s Day, worden talloze droombanen ingevuld door kinderen. Alle Eredivisieclubs nemen deel aan de nationale campagne ‘Als een baas’ van Unicef Nederland. ADO Den Haag doet uiteraard ook mee en zoekt een hoofdtrainer voor één dag. Aanmelden kan vanaf vandaag!

UNICEF-campagne: Als een baas 
Met de actie ‘Als een baas’ geeft UNICEF kinderen in de leeftijd van 10 tot 18 jaar de kans om te solliciteren op een droombaan. Op 20 november worden alle droombanen ingevuld: kinderen zijn dan voor één dag de baas. Zo is het bij diverse clubs mogelijk om als trainer voor de spelersgroep te staan, de social media-kanalen te beheren of zelfs een club te besturen. ADO Den Haag geeft een kind de kans om hoofdtrainer te zijn bij de club en samen met Fons Groenendijk de training van het eerste elftal te verzorgen.

Onze vacature
Heb jij er altijd al van gedroomd om in de voetbalwereld te werken? Heb je veel verstand van voetbal en ben je een échte teamspeler of -speelster? Dan hebben wij dé droombaan voor jou! Je mag een hele dag de sportieve baas zijn bij ADO Den Haag. Oftewel: jij bent de hoofdtrainer! Je ontvangt in de ochtend de spelers, stelt samen met Fons Groenendijk en de staf de training samen, vertelt aan de spelers hoe de training eruit gaat zien en laat natuurlijk op het veld weten wat de spelers moeten doen. Na afloop sta je de pers te woord, overleg je met de medische staf, kijk je beelden terug en sluit je af met een complete lunch.

Wat verwachten wij van jou?

  • Groot fan van voetbal en inzicht in het spel
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Vaardigheden als voetballer
  • Talent voor leidinggeven
  • Teamplayer
  • Beschikbaar op dinsdag 20 november van 9.00 tot 14.00 uur

Kijk voor meer informatie op de sollicitatiepagina van Unicef.

Foto: Eredivisie CV