Nieuws

Woensdag 23 mei vond het ADO Den Haag BVO toernooi plaats voor 'walking footballers' op het Jeugdcomplex De Aftrap in het Zuiderpark. Zes Eredivisieverenigingen en twee Eerste Divisie clubs gaven acte de presence en in totaal 12 teams met 'OldStars' streden om de bekers voor de 1e, 2e en 3e prijs. Het belangrijkste blijft toch het 'elkaar ontmoeten', nieuwe contacten leggen en ook nog samen bewegen! Desalniettemin werd er fanatiek gestreden om de winst.

De twaalf teams waren in drie poules ingedeeld. In poule A behaalde SC Heerenveen de eerste plaats door FC Oss 2 op doelsaldo te verslaan. ADO Den Haag 1 en PSV werden de nummers 3 en 4. Feyenoord 1 won poule B met zeven punten, nipt gevolgd door ADO Den Haag 2, terwijl RKC Waalwijk en AZ op de ranglijst volgden. Poule C werd overtuigend gewonnen door ADO Den Haag 3 en Feyenoord 2, FC Oss 1 en NAC Breda eindigden binnen een punt van elkaar op de overige plaatsen.

Na de lunch werden de finalewedstrijden gespeeld waarbij respectievelijk de nummers 4, nummers 3, nummers 2 en de winnaars van de poules bij elkaar in een nieuwe poule werden gezet. Zo speelden alle teams vijf wedstrijden van een kwartier op het 'walking football' toernooi.
In de 'winnaars' poule was Feyenoord 1 overduidelijk de sterkste, werd ADO Den Haag tweede en ging SC Heerenveen met de 'bronzen' beker naar huis!

Speciaal voor de prijsuitreiking waren twee ADO Den Haag spelers naar de Aftrap gekomen! Jay en Tonnie van het ADO Den Haag G-voetbalteam, de G-Storks, reikten de bekers uit en bedankten de scheidsrechters met een ADO-cap.

Het gezellige ADO Den Haag OldStars toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de ADO Den Haag Jeugdopleiding, de EHBO, alle kantinemedewerkers, de deelnemers van het project 'ADO werkt' en de ADO Den Haag OldStars die meehielpen in de organisatie! Met speciale vermeldingen voor Bert en Chris van de wedstrijdtafel en fotograaf Richard!