De ADO Den Haag VO Voetballeague is afgelopen. Na 96 wedstrijden in drie verschillende competities (Lex Immers League, Nadine Noordam League en Danny Bakker League) zijn de winnaars bekend.
Wij willen dan als organisatie ook Edith Stein feliciteren met de winst in zowel de Danny Bakker (Jo-16) als in de Lex Immers League (Jo-14)! Bij de dames in de Nadine Noordam League is Hofstad MAVO winnaar geworden.

De finaledag kende een spannende start met de PlayOff tussen Edith Stein en Heldring College. Edith Stein was een maatje te groot en won uiteindelijk ook de finale van De Einder met 6-3. De Einder had zich via penalty’s geplaatst voor de finale, dit terwijl zij de hele wedstrijd met 1 man minder speelden. Een prachtig doelpunt van Richanton hielp ze in de halve finale en keeper Mohammed stopte de beslissende penalty in de shoot-out.

Bij de dames werd titelfavoriet JGZL verrassend uitgeschakeld door Heldring College met 2-1 in een zenuwslopende wedstrijd. Hofstad MAVO daarentegen kwalificeerde zich makkelijk voor de finale na een 9-1 overwinning op Diamant College. Ook in de finale was het verschil groot, maar Heldring gaf wel alles wat ze hadden en verloor met 3-5.

Bij de Lex Immers League liet Edith Stein in de halve finale vanaf het eerste moment zien waarom zij titelfavoriet waren. Het Hofstad MAVO met sterspeler Marouane was niet opgewassen tegen de techniek en kracht van de spelers van Edith Stein en verloor met 1-5. De andere halve finale was spannender en Heldring College trok aan het langste eind door met 6-4 te winnen van Diamant College. Ook in de finale tegen Heldring College kwam Edith Stein nauwelijks in de problemen en werden zij verdiend kampioen dankzij een 5-2 overwinning!

Het seizoen zit erop, een seizoen dat een valse start kende maar leuk is afgesloten met finaledag en de AllStarsdag die eraan komt.