Nieuws

Afgelopen zaterdag werd tijdens de rust van de thuiswedstrijd tegen NAC Breda door Albert Heijn Den Haag een cheque overhandigd aan ADO Den Haag in de Maatschappij. Onze maatschappelijke stichting heeft maar liefst 8.651,45 euro gekregen dankzij de statiegeldactie die Albert Heijn voorgaande jaren ook al organiseerde.

In de gehele maand december konden klanten van Albert Heijn ervoor kiezen om hun statiegeldbonnen te doneren aan ADO Den Haag in de Maatschappij. In totaal is dus het fraaie bedrag van 8.651,45 euro opgehaald met deze actie. De cheque werd zaterdag in de pauze van het thuisduel met NAC Breda overhandigd aan drie spelers van de ADO Den HaaG-Storks, die daarvoor ook een wedstrijd speelden in het Cars Jeans Stadion.

Het G-voetbal is één va de vele initiatieven van ADO Den Haag in de Maatschappij, dat al meer dan twintig jaar vele projecten organiseert voor kwetsbare groepen in de samenleving. Voorbeelden hiervan zijn De Blindentribune, Bewegen tegen Kanker, OldStars, De Held, Playing for Success, Scoren in de Wijk en Skills & School on Tour. ADO Den Haag in de Maatschappij staat voor gezondheid, participatie en educatie en dat steunt de Albert Heijn dus volop.

We bedanken Albert Heijn en al hun klanten die hun statiegeld aan ADO Den Haag in de Maatschappij gedoneerd hebben!

 llp2634