Nieuws

ADO Den HaaG-Storks Marvion, Tonnie en Max waren woensdag 28 februari aanwezig op de Pannenkoekenparty voor buurtbewoners in Mariahoeve. Dit evenement stond in het teken van BestBuddies en werd mede georganiseerd door Middin en VOOR Welzijn. Het doel van dit evenement was om aandacht te vragen voor BestBuddies. Dat is een stichting die vrijwillige buddies werft voor jonge mensen (16 t/m 35 jaar) met een licht verstandelijke beperking om samen leuke dingen te doen, zoals een bioscoopbezoek of een taart bakken. Om kwaliteit van leven te verbeteren met vriendschap als instrument.

Aan onze G-Storks Max, Tonnie en Marvion was de eer om het evenement te openen met het eten van de eerste pannenkoek! Trots smulden ze van de pannenkoeken in hun ADO-tenue! Daarna konden ze als ADO Den Haag spelers nog met ‘fans’ op de foto!
De pannenkoeken werden in Wijkcentrum Mariahoeve o.a. gebakken door de mensen met beperking die via een dagbesteding van Middin dagelijks een lunchvoorziening verzorgen voor de wijk. De opbrengst van het pannenkoekenbakken kwam in het geheel ten goede aan de Stichting BestBuddies.

BestBuddies Den Haag heeft al 45 vaste Buddykoppels, maar er zijn nog meer dan 30 mensen met een verstandelijke beperking, die graag een buddy zouden willen hebben, maar wachten op nieuwe vrijwilligers. BestBuddies zoekt enthousiaste leeftijdgenoten (tussen 18 en 40 jaar oud) voor haar ‘wachtlijst’ in Den Haag, en zoekt naar een goede match op interesses en naar koppels die een klik met elkaar hebben. Zo probeert BestBuddies het netwerk van deze mensen te vergroten. Kijk eens op de website www.bestbuddies.nl voor meer informatie.