Nieuws

Op donderdag 22 februari werden de ADO Den Haag OldStars Scheveningen uitgenodigd voor twee wedstrijden tegen de SEV OldStars. De eerste partij was een replay van de in januari gespeelde finale van het Haaglanden toernooi en wederom trok SEV aan het langste eind. Deze keer zonder beslissing door penalty's en met een 2-0 overwinning. En als het hoofdveld van SEV doellijntechnologie had gehad, dan was het zelfs 3-0 geworden, hoewel de meningen hierover natuurlijk erg verdeeld waren....  Scheidsrechter Wim Jansen, die een prima wedstrijd floot, besloot de treffer niet te tellen.

Na een korte pauze werd de tweede wedstrijd 'walking football' gespeeld tussen SEV en ADO Den Haag. Na een 1-0 achterstand combineerden de ADO-spelers vlot naar een ruime overwinning. Zij waren dan ook al een half uur ingespeeld!

Rondom en tijdens de wedstrijden werd er gefilmd door Brandpunt. Dit journalistieke programma maakt een reportage over het OldStars team van SEV, waarbij ze uitgebreid in beeld brengen wat OldStars walking football betekent voor ouderen. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds is deze reportage tot stand gekomen.
De derde helft in de kantine van SEV was een waardige afsluiting en namens ADO Den Haag nodigde aanvoerder Ruud SEV uit op Scheveningen voor een tegenbezoek!