Nieuws

Op woensdag 21 februari stond de jaarlijkse Meet&Greet voor de winnaars van de VriendenLoterij weer op het menu in het Cars Jeans Stadion. In totaal kregen 44 winnaars de kans om een praatje te maken met de spelers en stafleden.

Na ontvangst met een hapje en een drankje werden de winnaars officieel welkom geheten door de VriendenLoterij en ADO Den Haag. De dag was vol gepland met leuke dingen. Zo werd de training van het eerste elftal even bijgewoond onder het genot van een heerlijk zonnetje, voordat er een quiz en een rondleiding op het programma stonden. Maar het beste werd voor het laatst bewaard: een geheel verzorgde lunch met de selectie en staf van ADO Den Haag. Alle winnaars kregen een bal, waarmee ze handtekeningen konden scoren. Na een gezamenlijke groepsfoto was de Meet&Greet afgelopen. Een geslaagde dag!

De VriendenLoterij steunt sinds 2005 de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Dit is mogelijk door de vele ADO Den Haag-supporters die met de VriendenLoterij meespelen. De helft van de inleg van degenen die de jeugdopleiding als goed doel kiezen, gaat rechtstreeks naar de opleiding. Meer informatie is te lezen op adodenhaag.nl/vriendenloterij.

Video ADO TV

 

Fotoserie