Zondag 11 februari was het weer tijd voor de tweede ronde in de ‘Alleen Jij Bepaalt’ competitie, op het terrein van TAC’90. Tegenstander deze keer was GLZ/SSW, uit Rotterdam. Door beide ploegen werd er met twee elftallen gespeeld, wat ieder twee keer 30 minuten speelde. En dat bood het nodige spektakel!

De eerste wedstrijd op het programma was ADO/TAC 1 – GLZ/SSW 1. Al in de vijfde minuut kwam ADO/TAC 1 achter. Na deze tegenslag had ADO/TAC 1 bijna de gehele eerste helft nodig om te herstellen. Net voor rust was er al wat van dit herstel te zien, wat na rust een vervolg kreeg.

Na rust zat ADO/TAC 1 er fel op en werd er goed combinatiespel laten zien. Uiteindelijk was het een moment wat de hele wereld over zou gaan, als het gefilmd was, wat de gelijkmaker opleverde. Een schot van maar liefst 35 meter vloog in één keer over de keeper van GLZ/SSW 1. Uiteindelijk was 1-1 ook de uitslag van de eerste wedstrijd.

Tijdens de tweede wedstrijd ging het helaas minder gelijk op. ADO/TAC 2 gaf werkelijk alles wat zij in zich hadden, maar uiteindelijk bleek dit niet genoeg. Binnen 1 minuut stond GLZ/SWW 2 al voor, wat uiteindelijk uitmondde in een 0-3 ruststand. ADO/TAC 2 kwam na rust terug in de wedstrijd, door de 1-3 te maken. Helaas liep GLZ/SWW hierna uit naar 1-5. Net voor het laatste fluitsignaal wist ADO/TAC 2 nog een extra treffer te maken, wat een 2-5 einduitslag opleverde. Helaas geen overwinning, maar wel keihard gestreden met zijn alle. De complimenten waren er dan ook vanuit de trainers!

Tot slot werd er in de kantine een heerlijk broodje kip gegeten en een AA’tje gedronken. Een verdiende maaltijd na een dag vol inspanning. Nu weer hard trainen de aankomende weken, want op 18 maart staan twee uitwedstrijden op het programma!