Nieuws

Op donderdag 3 maart begon voor de OldStars van ADO Den Haag officieel periode 6 en werd er weer voor het eerst sinds enkele weken onder begeleiding getraind. In deze zesde periode is er sprake van enkele veranderingen. Allereerst wordt er een uur eerder begonnen op het complex van HVV Laakkwartier (10 uur), en ten tweede zijn er nieuwe trainers. Voor de komende maanden staan Dennis van den Steen of Jay van Veelen op het veld, geassisteerd door Kevin Steensma. Ook in periode 6 een nieuwe deelnemer in de persoon van Albert Debipersad!
Naast ambassadeur Lex Schoenmaker, die even kort langs kwam voor de kick-off van periode 6, werden ook de gasten van Panorama, Jochem en Rick, van harte verwelkomd. Jochem trapte ook nog een balletje mee in ADO Den Haag trainingspak!

Voordat de OldStars het veld op konden moesten er eerst nog een paar zaken afgehandeld worden. Nog niet iedereen had alle facetten van de fitheidstest doorlopen. Een paar OldStars moesten dus nog worden gewogen, gemeten en/of de wandeltest afleggen. Ook werden alvast de teams ingeloot voor het toernooi volgende week tegen FC Utrecht.

Nadat dit allemaal achter de rug was kon de training beginnen. Onder leiding van de trainers Jay en Kevin werd er een vrij actieve training afgewerkt. De training bestond uit 3 onderdelen: de warming-up, pass en trap oefening met afronden en een partijspel. Bij de pass en trap oefening ontstond er af en toe nog enige verwarring, maar verder werd er goed en fanatiek getraind.

Dit belooft veel goeds voor de komende 20 weken! Volgende week is er zelfs een dubbel programma met een toernooi in het Kyocera Stadion op woensdag met de OldStars van FC Utrecht en de 2e training van periode 6 op donderdag.

OldStars wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderenfonds, de Eredivisie en de Vriendenloterij.