Nieuws

Dinsdagmiddag 17 november waren vele partners van ADO Den Haag in de Maatschappij aanwezig bij een bijeenkomst in het Kyocera Stadion. De voorzitter van ADO Den Haag in de Maatschappij, Marco Esser, opende de partnerbijeenkomst die in het teken stond van de activiteiten van afgelopen seizoen en de uitreiking van het jaarverslag. Aansluitend was er ook informatieverstrekking over een van de nieuwe projecten van ADO Den Haag, EuroFIT.

Na de opening begonnen Anton Nijboer en Michel Kouer (projectmanagers van ADO Den Haag in de Maatschappij)  met een presentatie  over het afgelopen seizoen. De projecten werden in categorieën van educatie, gezondheid en participatie verdeeld en behandeld. Centraal stond dat de stichting, nu ruim 4 jaar oud, net als ADO Den Haag onlosmakelijk verbonden is met Den Haag en de regio Haaglanden. “Een één-tweetje met de samenleving”,  aldus Nijboer.

Na de presentatie van Nijboer en Kouer, hield Nolly van der Zeijden (directrice van Parnassia) een presentatie over Parnassia en de samenwerking met ADO Den Haag in de Maatschappij. Haar conclusie was dat de samenwerking met ADO Den Haag (in de Maatschappij) erg succesvol is en vooral zijn vruchten afwerpt bij cliënten die de leerwerktrajecten volgen.
Na afloop overhandigde Esser, Van der Zeijden het eerste exemplaar van het jaarverslag 2014-2015.

Er stond een buffet klaar en na het eten was er informatieverstrekking over het nieuwste project EuroFIT. Het project is overgekomen uit Schotland, waarbij supporters van de club een gezondere leefstijl aangeboden wordt. In een programma van twaalf weken waarin theorie- en beweegsessies zich afwisselen, worden de 30 deelnemers begeleid door 3 coaches. Eén van de coaches, ADO speelster en doelvrouw Jennifer Vreugdenhil gaf de aanwezigen een toelichting over het project EuroFIT middels een vraaggesprek met projectleider Michel Kouer. Volgens Jennifer is de motivatie van de deelnemers de sleutel naar een succesvol resultaat! Aansluitend de bijeenkomst konden de partners van de stichting de derde sessie van het project EuroFIT bezoeken.

Tekst: Daphne van den Bree