Nieuws

Bewegen is belangrijk, helaas bewegen kinderen steeds minder. Om dat tegen te gaan organiseerden Stichting SportMindz, Holland Dance en ADO Den Haag in de Maatschappij op 24 juni 2015 een grote sportdag op het veld in het Kyocera Stadion voor 10 basisscholen uit Den Haag en omgeving. Als vervolg hierop heeft SportMindz 10 kinderfietsen van de fietsfabrikant Hollandia ontvangen in de look & feel van SportMixz. Deze fietsen worden, via basisscholen, onder het mom van ‘Fietsen en meer” verloot onder basisscholieren in Den Haag. Op donderdag 17 september was het de beurt van de Vrije School in Den Haag!

Na school verzamelde de klas die had deelgenomen aan het project in de gymzaal bij hen op school. De fiets van Sportmindz stond gestald in het midden van de zaal. Daarnaast werden er ook een bal met handtekeningen en een ADO Den Haag shirt verloot. De kinderen hadden allemaal een mooie tekening gemaakt, dit was hun lot.
In een mooie ADO Den Haag bak, werden alle tekeningen verzameld en werden de prijzen eerlijk verdeeld onder de leerlingen. Schoolleider van de Vrije School, Niels Schieman, trok de loten uit de bak en zo werden de winnaars bekend gemaakt! Connor won het ADO Den Haag t-shirt en Isis de ADO bal. De trotse winnaar van de fiets werd Darshan! Hij ging blij met zijn nieuwe fiets op de foto.

Meer informatie: Links naar Sportmixzdag en Sportmindz
Tekst: Daphne van den Bree