Vrijdag 20 februari was het toernooi voor de Dutch Career Cup. Dit is een toernooi voor jongeren met een Wajong-uitkering. Zij krijgen elke maandagochtend training op de Aftrap, in het Zuiderpark. Het toernooi was in Almere en gelukkig binnen, gezien de weersomstandigheden.

Er waren negen deelnemende teams op het toernooi: UVS met drie teams, Almere City met twee teams, PEC Zwolle, DOVO, D.Z.C'68 en natuurlijk ADO Den Haag. Eerst was er in de kantine van de sporthal de mogelijkheid een kopje koffie te drinken en te lunchen. Hierna volgde de opening van de toernooileiders. Hier werd het doel (een gezellige en sportieve voetbal dag) en de regels van het toernooi duidelijk gemaakt. Hierna konden de eerste wedstrijden beginnen. De wedstrijden duurden 14 minuten en gingen gelijk achter elkaar door.

ADO Den Haag heeft de volgende uitslagen behaald:
ADO Den Haag – Almere City 1 0-2
ADO Den Haag – UVS 2            2-1
ADO Den Haag – D.Z.C'68        3-0
ADO Den Haag – DOVO            1-2
ADO Den Haag – UVS 1            0-3
ADO Den Haag – UVS 3            1-3
ADO Den Haag – Almere City 2 2-0
ADO Den Haag – PEC Zwolle     0-0

Deze resultaten waren goed voor de zesde plek. Over het algemeen waren de spelers blij met dit resultaat, alleen was er wel het gevoel dat er misschien meer in had gezeten! De spelers en trainers hebben een leuke dag gehad in Almere. We willen dan ook graag de organisatie hartelijk bedanken.

De trainers