Nieuws

gstorks1

Met veel trots kunnen wij aankondigen dat de nieuwe G-Storks van ADO Den Haag 2024-25 hun handtekening hebben gezet onder een éénjarige verbintenis bij onze club. Tijdens een feestelijke bijeenkomst, voorafgaand aan ADO Den Haag – Jong FC Utrecht hebben onze dertien spelers hun contracten ondertekend en daarmee officieel het startschot gegeven voor het nieuwe seizoen.

gstorks2

De bijeenkomst werd geopend met een inspirerend woord van algemeen directeur Natascha van Grinsven-Admiraal, waarna Alex Schalk, die als rolmodel fungeert, de spelers motiveerde met zijn aanwezigheid. De (technische) staf, bestaande uit hoofdtrainer Ramon Mendes, assistent-trainers Chevelle Fransen en Remco Lochtenbergh en teammanager Cheyenne Nieuwenhuizen kijken vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen en hopen samen met dit fantastische team het tot een waar succes te maken!

gstorks3

Naast de contractondertekeningen ontvingen de spelers hun nieuwe kledingpakket. Alle gepersonaliseerde wedstrijdshirts waren voorzien van de favoriete rugnummers van de spelers. Hiermee zijn de G-Storks klaar voor de wedstrijden in de Bijzondere Eredivisie tegen diverse profclubs door het hele land.

“Dit is de mooiste dag van mijn leven!”, riep een van de deelnemers terwijl hij vol trots zijn shirt vastpakte voor het officiële fotomoment.

gstorks4

Dank aan onze partners
Een speciaal woord van dank gaat uit naar onze trouwe partners. Van Heugten Tours zorgt voor het vervoer van het team naar de uitwedstrijden, waardoor we overal in Nederland kunnen strijden tegen andere teams in de Bijzondere Eredivisie. Ook willen wij MatchWornShirt bedanken voor hun voortdurende steun aan de G-Storks.

gstorks5

Met deze krachtige samenwerking kijken wij vol verwachting uit naar een nieuw seizoen vol sportieve hoogtepunten en onvergetelijke momenten. We zijn klaar voor de zevende editie van de Bijzondere Eredivisie! Come On The Hague!