Nieuws

Met trots kondigen we aan dat #ADOgroen een nieuwe overeenkomst heeft getekend met PLYRS b.v., een toonaangevend bedrijf in duurzame merchandise. Deze samenwerking, die loopt tot juni 2026, versterkt niet alleen de positie van #ADOgroen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ondersteunt ook ons grootste project: ‘Leven als een ADO-Prof!’.

PLYRS b.v., onder leiding van oprichter Azer Khan, heeft een sterke reputatie opgebouwd als pionier in duurzame merchandise binnen de voetbalwereld. Met hun innovatieve aanpak en nadruk op ecologisch verantwoorde producten, zijn zij de perfecte match voor de groene ambities van zowel #ADOgroen als ADO Den Haag.

Vanaf nu zullen de deelnemers van ‘Leven als een ADO-Prof!’ met trots de naam van PLYRS b.v. op hun shirts dragen als rug sponsor. Dit programma, dat jongeren de kans geeft om te ervaren wat het betekent om een professionele voetballer te zijn, wordt hiermee niet alleen sportief, maar ook maatschappelijk versterkt.


Lewis Walker, Operationeel Manager van #ADOgroen, is enthousiast over deze nieuwe samenwerking:
"We zijn ontzettend blij met de nieuwe overeenkomst met PLYRS b.v. Azer Khan heeft een bedrijf in handen dat een van de voorlopers is op het gebied van duurzame merchandise in de voetbalwereld. PLYRS b.v. zal niet alleen bijdragen aan de duurzame ambities van ADO Den Haag, maar ook aan ons ‘Leven als een ADO-Prof!’-project door alle deelnemers te voorzien van milieuvriendelijke merchandise. We zijn trots dat we de samenwerking kunnen voortzetten tot juni 2026!"

Over PLYRS b.v.
PLYRS b.v. staat bekend om hun innovatieve benadering van duurzame sportkleding en merchandise. Het bedrijf werkt uitsluitend met milieuvriendelijke materialen en zet zich in voor een circulaire economie, waarbij producten worden ontworpen met minimale impact op het milieu. Deze visie sluit naadloos aan bij de doelen van #ADOgroen en ADO Den Haag, die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

Een kijkje richting de toekomst
Deze samenwerking onderstreept de voortdurende inzet van #ADOgroen om duurzame oplossingen te integreren in al onze projecten en partnerschappen. Samen met PLYRS b.v. willen we niet alleen bijdragen aan een groenere toekomst voor ADO Den Haag, maar ook bewustzijn creëren bij onze deelnemers en fans over het belang van milieuvriendelijke keuzes, zowel op als naast het veld.

Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn ervan overtuigd dat PLYRS b.v. een waardevolle partner zal blijven in het versterken van onze maatschappelijke en duurzame ambities.

Duurzaamheid in voetbal, samen met PLYRS b.v. en #ADOgroen!

image00005