Nieuws

In samenwerking met Wijkz, De Gemeente Den Haag, WSDH, Cl!ck, Gymboxx, Albert Heijn en GGD Haaglanden heeft er afgelopen zaterdag op Puntpark de grote opening plaatsgevonden van een gloednieuwe 2e Gymboxx in Laak. Bij de Drebbelstraat in Molenwijk is door de Gemeente Den Haag de Gymboxx geplaatst met als doel om nog meer Haagse bewoners in beweging te brengen.

Met alle samenwerkingspartners is een programma opgesteld voor de opening die bestond uit: verschillende sportchallenges, een boksworkshop van House of Glory-winnaar Anwar Ouled-Chaib met trainer Samier Fouazi, een stormbaan, een fotomoment met ADO Den Haag-mascotte Storky, een eetkraam met vers bereid fruit en was er een mogelijkheid om een eigen gezonde smoothie fietsend te mixen op een smoothiebike!

Gymboxx
De Gymboxx is een container met fitnessapparatuur: een sportschool in de buitenlucht. Hiermee zorgt de Gemeente Den Haag ervoor dat Haagse bewoners gestimuleerd worden om in beweging te komen. De voordelen van de Gymboxx zijn dat de bewoners bewegen en fit worden of blijven, samen bezig zijn in de buitenlucht en gratis kunnen sporten met begeleiding. De Gymboxx is te gebruiken voor een bootcamp, crossfit of buitenfitness.

Oranjeplein
Dat er gebruik kan worden gemaakt van de Gymboxx in de wijk, is voor sommige Haagse bewoners niet nieuw. Zo wordt de Gymboxx op het Oranjeplein meerdere malen per week structureel gebruikt door jong en oud, met of zonder begeleiding. ADO Den Haag verzorgt hier vanuit het consortium Bewegen Werkt twee wekelijkse beweegmomenten.

Heeft u interesse in een beweegmoment van ADO Den Haag? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

whatsapp_image_2024-07-16_at_20.22.28.jpeg