Nieuws

Voor de derde keer in seizoen 2023-24 werd het ADO Den Haag Parnassia toernooi georganiseerd op het terrein van HVV Laakkwartier. Gastheer Parnassia had Horizon Alphen, Anton Constandse en Talenty uitgenodigd om in een minitoernooi uit te maken wie de sterkste van de dag was.

De scheidsrechters André en Ramon verzorgden de uitstekende leiding van de wedstrijden. De zes wedstrijden leverden 26 doelpunten op, dit betekende ruim vier doelpunten per wedstrijd! Het was een waar voetbalgenot voor het publiek, dat voornamelijk bestond uit fans van Talenty. De spelers kregen water en fruit voor de juiste verzorging tussen de wedstrijden.

Slechts één wedstrijd leverde niet een winnaar op, de 2-2 tussen Talenty en Anton Constandse. Horizon Alphen zorgde voor de laagste score (0-1 tegen Talenty) èn de hoogste score (2-5 tegen Anton Constandse).
Anton Constandse scoorde de meeste doelpunten en won daarmee het toernooi op doelsaldo. Talenty behaalde de tweede plaats, gevolgd door Parnassia en Horizon Alphen.
Voor het behalen van de eerste prijs mag Anton Constandse in het nieuwe seizoen een wedstrijd van ADO Den Haag bezoeken!

Om het seizoen voor de voetballers af te ronden werd er in de kantine van HVV Laakkwartier een verloting van ADO-items georganiseerd. Van boxershort naar ADO-shirts, van Veneco-bal naar gesigneerde aanvoerdersband en ADO-bal, al deze prijzen vonden hun weg naar de winnaars. Hiermee werd het toernooi in vrolijke sfeer afgesloten.

Voetbal is een middel om cliënten van Parnassia en verwante organisaties zoveel mogelijk te laten meedoen in de samenleving, en op die manier sluit de samenwerking tussen Parnassia en ADO Den Haag naadloos aan bij de herstelgerichte zorg van Parnassia,
Voetbal verbindt, brengt cliënten in beweging en geeft plezier!

Parnassia

Parnassia is een ggz-instelling geworteld in Den Haag en omgeving en in regio Zaanstreek/Waterland en Midden-Kennemerland. Al meer dan een eeuw zijn zij specialist in psychiatrie. Ze werken nauw samen met veel instanties en zorgorganisaties om de cliënt zo goed en zo persoonlijk mogelijk te ondersteunen. Ze doen dit vanuit de herstelvisie, waarin ze de cliënt zoveel mogelijk thuis, in haar of zijn wijk of poliklinisch helpen. Dit alles met als doel haar of zijn kwaliteit van leven te bevorderen.