Nieuws

Op donderdagochtend 30 mei trainden de ADO Den Haag OldStars deze keer niet bij het vertrouwde HVV Laakkwartier, maar mochten de heren het prachtige veld in het Bingoal Stadion uitproberen voor een intensieve en unieke training in het stadion van trainer Ties.

Voor enkele OldStars was er nog een extra onderdeel, want zij verzorgden de warming-up van 300 medewerkers van Vlietkinderen (maatschappelijke kinderopvangorganisatie), die een inspiratiebijeenkomst hadden in het stadion. Onder begeleiding van Chimène lieten Ben, Theo, Leo, Ben en Hans zien dat ook voor ouderen een goede warming-up van groot belang is. Directeur Corina Gielbert toonde hiermee aan dat haar overgang van het Ouderenfonds naar Vlietkinderen een overgang is van ‘maatschappelijk’ naar ‘maatschappelijk’, en niet van ouderen naar kinderen!

30052024 oldstars vlietkinderen trainingstadion 016

Na de koffie in de Bingoal Lounge volgde een (voor sommigen tweede) warming-up op het veld met oefeningen met en zonder bal. De groep werd in vier teams opgesplitst en speelde vervolgens een mini-toernooi walking football met alle deelnemers als winnaars!