Nieuws

Op woensdag 29 mei werd het seizoen 2023-24 afgesloten met een speciale training in het Bingoal Stadion! In de laatste week van mei mochten onze G-voetballers gebruik maken van de beste grasmat van de Eerste Divisie, een unieke ervaring!

Real Life Game

Op de afsluitende training onder leiding van trainers Bruno en Kees waren alle 13 G-Storks aanwezig op het prachtige veld in het stadion. Na een warming up onder leiding van trainer Kees stond er een pittige training op het programma in de vorm van een real life game. De spelers moesten 4 levels halen en kregen per afgewerkte ronde een punt. Bij level 1 werd het voetenwerk en het verdedigen getest met een ladder en een sliding. Bij level 2 werd het richtingsvermogen op de proef gesteld, waar de G-Storks de bal in handen van assistent-trainer Rens moesten schieten. Bij level 3 namen de spelers het op tegen keeper Dion, waar zij eerst naartoe dribbelden. Vervolgens kwamen de G-Storks aan bij assistent-trainer Hadi, die zij moesten verslaan in een 1 tegen 1 duel, bij level 4.

Comeback door penalty Levi

Na de real life game was het tijd voor de eindpartijen op het grasveld van ADO Den Haag, waar twee wedstrijden werden gespeeld. De G- Storks creëerden mooie aanvallen, die gepaard gingen met uitstekende verdedigende acties. Als het moest, was er ook nog een redding van de keeper. Uiteindelijk hebben de reddingen van Dion, de verdedigende acties van Jack en Jayson geleid tot vier goals in totaal. De einduitslag was 3-1.
Na een paar spelerswissels was het tijd voor de tweede partij. De ouders en verzorgers in de dug-out genoten van de acties en de mooie goals. Toen het team met de hesjes op een gegeven moment 3-0 voor stond was het tijd voor een heuse comeback. Na een fout van keeper Rens ging de bal op de stip en kreeg Levi de eer om deze te nemen. Na een prachtgoal buiten bereik van de keeper en een frommelgoal was de comeback compleet. De partij is geëindigd in een 3-3 eindstand.

G-Storks in het zonnetje gezet

Na de training verzamelden de G-Storks en familie zich in de Bingoal Lounge voor de formele afsluiting van het seizoen.
De G-Storks werden één voor één naar voren geroepen, in volgorde van hun rugnummers, en in het zonnetje gezet. De spelers ontvingen een korte speech voor hun inzet voor ADO Den Haag in het afgelopen seizoen. Het was prachtig om te zien dat de spelers de kernwaarden, die de spelers aan het begin van het seizoen zelf hadden opgesteld, hoog in het vaandel hadden! Zo win je samen, maar verlies je ook samen, helpen we elkaar, zijn we trots op ADO Den Haag en om samen te mogen spelen, trainen we keihard en stralen we Haagse Bluf uit! Alle G-Storks staan voor Alles Door Oefening en hebben een fantastische ontwikkeling doorgemaakt!
Teammanager Anton reikte de prijzen uit, waar onder andere een mooie fotocollage in zat, een certificaat en een foto met handtekening van de speler met wie zij het veld op zijn gelopen bij de thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Met een foto van de G-Stork met hun collage sloten ze dit fantastische seizoen af!

ADO Den Haag dankt partners Matchworn Shirts, PLYRS, Fonds 1818, Menzis en Gemeente Den Haag voor hun bijdragen en de scholen, voetbalverenigingen, ouders en Jeugdopleiding ADO Den Haag voor hun ondersteuning.
En speciale dank gaat uit naar de trainers Bruno en Remco voor de begeleiding van het team!