Nieuws

Op woensdag 10 april vond het eerste ADO Festival van 2024 plaats op Playground LIPA in Laakkwartier. Dit is het eerste festival in het voorjaar 2024 dat in samenwerking met partner WSDH wordt georganiseerd.
Drie ADO-attracties stonden om 14 uur klaar om de kinderen te ontvangen. Begeleiders van WSDH en ADO Den Haag hielpen de kinderen bij de Gatengoal, het 3in1 veld en de stormbaan. Bij het gatengoal konden de kinderen zich kwalificeren voor een finale later op de middag! Ook werden flyers uitgedeeld van de ADO Kids club waar de kinderen lid van kunnen worden.

Het hoogtepunt werd het bezoek van twee ADO Den Haag spelers, Kilian Nikiema en Lasse Vigen Christensen, die een balletje meetrapten op het toernooi voor de buurtkinderen tussen 8 en 12 jaar. Voorafgaand het toernooi vormde het sprintparcours de warming-up voor de deelnemers.
De teams met buurtnamen als FC Lipa, FC Laak, FC Molenwijk en FC Champions bonden de strijd met elkaar aan. Lasse en Kilian ondersteunden de teams en uiteindelijk won FC Molenwijk met Julio, D.J., Gio, Reino, Ivan en Hassan het minitoernooi. Zij mochten met de ADO-spelers op de foto, kregen een goody-bag en een voucher om dit seizoen een wedstrijd van ADO Den Haag te bezoeken!

De finale ‘schieten op het gatendoek’ werd uiteindelijk gewonnen door Ayaz, met Emirdzhan op een uitstekende tweede plaats! Ayaz mocht een gesigneerde bal van de hele selectie van ADO Den Haag in ontvangst nemen van Vigen en Nikiema.
Na afloop werden er nog handtekeningen uitgedeeld door de spelers en konden de kinderen nog met Kilian en Lasse op de foto. Een mooie afsluiting van een zonnige dag!

Volgende week woensdag 17 april ’24 staat het volgende ADO Festival op het programma op de Playground Oeverwallaan in Ypenburg. Het festival start om 14 uur en zal rond 16.30 afgelopen zijn.