Nieuws

Op woensdag 3 april 2024 vond de officiële contractondertekening tussen Sporttuin Duindorp en ADO Den Haag plaats in het Bingoal Stadion. De deelnemers van Sporttuin Duindorp werden in stijl naar het stadion gebracht met de officiële ADO Den Haag bus, waar ze vol spanning uitkeken naar het moment waarop ze zich zouden verbinden aan het project "Leven als een ADO-Prof".

Het evenement begon in het spelershome, waar de deelnemers zich verzamelden. Voordat de handtekeningen werden gezet, kregen de 25 deelnemers een toelichting over het project en kregen ze de kans om vragen te stellen aan ADO Den Haag keepers Hugo Wentges en David van de Riet. Deze speciale gasten brachten een extra dosis inspiratie en motivatie met zich mee. Na deze boeiende introductie was het moment daar: de deelnemers zetten vol trots hun handtekening onder het contract, onder toeziend oog van Wentges en Van de Riet.

Na de contractondertekening volgde een rondleiding door het stadion, waarbij de deelnemers een kijkje konden nemen in de kleedkamers, skyboxen, mediaruimte en andere indrukwekkende locaties. Deze ervaring versterkt hun band met het programma Leven als een ADO-Prof en motiveert hen om het beste uit zichzelf te halen. Het evenement werd afgesloten en werd voor de deelnemers een dag vol nieuwe ervaringen en leerzame momenten.