Nieuws

Op zondag 7 april vond al weer de laatste officiële training plaats voor de ADO Den HaaG-Storks. Op het Jeugdcomplex De Aftrap van ADO Den Haag stond het thema ‘Aanvallen’ op de agenda.

Trainer Bruno ontving de tien spelers op het hoofdveld en trapte af met een vrolijk ‘vang’ spelletje. Drie G-Storks konden er helaas niet bij zijn vandaag en misten een hele speciale wedstrijd.
Als verrassing werd er een mixed wedstrijd gespeeld met en tegen spelers uit het Voortgezet Onderwijs die aan de VO Voetbal League hebben meegedaan. Deze spelers en speelsters werden voor hun positieve inzet tijdens de VOVL competitie in Sportcampus Zuiderpark beloond met een trainingsstage op de Aftrap. En onderdeel van deze stage was een wedstrijd met de G-Storks, voor beide teams een prachtige ervaring.

De wedstrijd ging gelijk op en het publiek zag prachtige aanvalspatronen en mooie doelpunten. Vooral Kasper en Rorik waren op schot en Dion liet prachtige reddingen zien! Twee gastspelers, Ruben en Kay, resp. broer van Kasper en Arend, mochten meedoen. Beide mixed teams lieten een uitstekende samenwerking zien op het veld en na afloop werd hartelijk afscheid van elkaar genomen!

De G-Storks rondden de middag af met enkele leuke oefeningen en kunnen zich nu mentaal voorbereiden op de laatste Bijzondere Eredivisieronde bij NAC in Breda op zondag 21 april!