Nieuws

Wat een heerlijke start van het nieuwe jaar. In samenwerking met Impactbureau Social Handprint heeft de MVO-afdeling van ADO Den Haag haar impactcijfers over 2023 gepubliceerd. De strategische keuze om duurzaamheid te integreren binnen de afdeling blijkt ook hier een krachtige beslissing te zijn geweest.

Met trots delen we de cijfers van het afgelopen jaar. Met 𝟭𝟳 projecten en 𝟳𝟱𝟳 activiteiten behaalde #ADOgroen haar groeidoelstelling door 𝟭.𝟱𝟮𝟳 structurele deelnemers te binden aan haar projectactiviteiten. In totaal creëerde de club 𝟭𝟱.𝟴𝟬𝟬 unieke sociaal-maatschappelijke contactmomenten in de regio. Tot slot zijn er 𝟭𝟮 initiatieven gestart op het gebied van duurzaamheid.

infographic 2023

In totaal groeide de maatschappelijke impactwaarde van ADO Den Haag door #ADOgroen naar €𝟰.𝟭𝟴𝟬.𝟬𝟬𝟬, waarmee elke geïnvesteerde euro voor de regio verdrievoudigd wordt, en heeft de club raakvlak met 𝟭𝟰 van de 17 internationaal gestelde Sustainable Development Goals.

Hiervoor danken wij al onze partners, stakeholders en derden, met speciale dank aan de Gemeente Den Haag, Parnassia, Menzis, Fonds 1818 en Touringcarbedrijf Van Heugten Tours B.V.