Nieuws

Op Vrijdag 22 September 2023 stond een bijzondere gelegenheid op de planning. De ADO Den HaaG-Storks gingen die dag hun eerste profcontract ondertekenen! Een onwijs grote fangroep verzamelde voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag – Telstar bij het stadion voor dit bijzondere moment.

Alle ADO Den HaaG-Storks druppelden langzaam binnen op een regenachtige vrijdagmiddag. Er stond vandaag wat moois te gebeuren. De regen die deze dag met bakken uit de hemel viel paste totaal niet bij de activiteit die vandaag stond te gebeuren. De 14 spelers van ons G-Voetbalteam gingen deze dag hun eerste profcontract tekenen!

In de mooiste ruimte van het stadion, die geelgroen was aangekleed voor deze gelegenheid werden spelers, ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s verwelkomd voor dit moment. Elke speler of speelster had zijn of haar grootste fans meegenomen die dit moment uiteraard niet mochten missen.

Het welkomswoord werd gedaan door Natascha van Grinsven-Admiraal. ‘’Wat mooi om deze groep te verwelkomen als nieuw team van ADO Den Haag’’ aldus Van Grinsven-Admiraal.
Na het welkomswoord werden alle spelers één voor één naar voren geroepen en in de schijnwerpers gezet voor het ondertekenen van hun contract. Foto met de trainers Remco en Wesley, foto met het wedstrijdshirt van dit seizoen en eigen nummer, en een grandioos applaus van een volle senaatskamer, wie wil dat nou niet?!

Na afloop van dit moment was er nog een kers op de taart. De spelersgroep van het ADO Den Haag G-voetbalteam ging met aanhang hun collega’s van het eerste elftal aanmoedigen bij de wedstrijd tegen Telstar. Een mooie afsluiting van een bijzondere dag!

Zondag 1 Oktober 2023 gaan de G-Storks naar SC Cambuur voor de eerste Speelronde van de Bijzondere Eredivisie.