Op woensdag 20 September stond de kick-off van de ADO-clinics op het programma. De eerste van de komende tien clinics werd gegeven op locatie Vermeerpark. WSDH is de partner van ADO Den Haag in het organiseren van de ADO-clinics gedurende dit seizoen. Mede daardoor kan ADO Den Haag op tal van locaties zichzelf presenteren en de jeugd aantrekken tot ‘’Onze Trots’’!

Van 14.00 -16.30 uur stonden de ADO-attracties met begeleiders vanuit ADO Den Haag klaar met als kers op de taart een echte ADO-training door een gediplomeerde trainer van de club. ’’Wat een leuk initiatief dit!’’ aldus een ouder van één van de spelende kinderen.

Op locatie Vermeerpark zijn weinig voetbalclubs in de buurt en kunnen kinderen tussen de 6 – 12 jaar maar moeilijk hun ei kwijt in hun favoriete spelletje. Des te blijer waren zij dat WSDH en ADO Den Haag aan de clinic wilden meewerken. 
Aan het einde van de dag werd het evenement afgesloten met een fotoronde met trainers, en konden de kinderen informatie vragen over onze ADO KIDS club.

Volgende week woensdag staat de volgende ADO-clinic op het programma. Deze clinic zal in Sporttuin Duindorp gegeven worden. De clinic start om 14.00 uur en zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.