Nieuws

De voetballers van ADO Den HaaG-Storks 2022-2023 hebben op zondag 3 september hun shirt ‘uitgetrokken’. Gele kaart? Nee! Hun voetbalavontuur bij ADO Den Haag is voorbij. Op 3 september werden zij nog een laatste keer opgeroepen en als VIP’s uitgezwaaid door de begeleiders en trainers van het G-Storks-team.

De G-Storks werden op 3 september voor het laatst opgeroepen. Dit keer hoefden ze niet alles te geven voor een training ‘Aanvallen’ of ‘Verdedigen’. Zij hoefden ook hun krachten niet te meten met G-teams van Ajax, Excelsior of Go Ahead Eagles. Nee. Dit keer hoefden ze alleen maar te kijken, te juichen en te genieten van de thuiswedstrijd ADO Den Haag – Jong AZ. Zij werden als VIP’s ontvangen door hun begeleiders en trainers in de maatschappelijke skybox van ADO Den Haag. Met een drankje en een hapje in de hand moedigden zij ADO Den Haag aan. Onder luid gejuich zagen zij hun club winnen met 4-1!

HERINNERING AAN LEERZAAM VOETBALJAAR

De wedstrijd was al een geweldig cadeau. Toch werden de G-Storks nog extra verrast. Zij kregen in de rust ook nog hun voetbalshirt ingelijst als mooie herinnering aan het G(lorieuze)-voetbalseizoen 2022-2023 bij ADO Den Haag. De voetballers namen de lijst gloeiend van trots in ontvangst en beloofden de lijst een mooie plek te geven aan de muur thuis. De G-Storks vertelden dat zij veel hebben geleerd. Ze zijn beter geworden en hebben genoten van een professionele voetbalomgeving! Daarnaast was het een heel leuke ervaring, gezellig, bijzonder en hebben de voetballers nieuwe vrienden gemaakt. Alle voetballers bedankten trainers Remco en Wesley en begeleider Anton ook heel hartelijk voor een gaaf, cool, leuk en leerzaam voetbaljaar.

NIEUWE G-STORK-TEAM BLIJVEN VOLGEN

Voor de ADO Den HaaG-Storks 2022-2023 is er een eind gekomen aan een geweldig voetbalavontuur. Zij hebben dromen waargemaakt en gaan verder om nieuwe dromen na te jagen. Maar: zij blijven de G-Storks in het nieuwe seizoen zeker volgen. Alle voetballers wilden graag het voetbalschema hebben om de nieuwe G-Storks te kunnen supporteren. Dus: Tot ziens, Daan, Fouad, Geo, Jarno, Jasper. Jodi, Lenny, Maarten, Roos, Thijn, Timo en Valentin. Dank jullie wel voor een mooi voetbalseizoen! De nieuwe G-Storks zijn gescout. Zij staan te trappelen om te voetballen voor ADO Den HaaG-Storks. Op 17 september ondertekenen zij hun contract voor het voetbalseizoen 2023-2024. Houd ze in de gaten en volg ze via de socials van ADO Den Haag!

Verslag: Sonja Pennings