Nieuws

Na een leuke en fanatieke zomereditie van de ADO Den Haag Footcamp, zijn we verheugd om te melden dat dit gave project het hele jaar blijft doorgaan. ADO Den Haag Footcamp is gericht op mannelijke en vrouwelijke inwoners van de regio Haaglanden die hun gezondheid willen verbeteren, structureel willen sporten en/of nieuwe sportvrienden willen maken. De trainingen zijn zodanig ingericht dat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Eén van de belangrijkste zaken van een gezond en vitaal lichaam is gestructureerd bewegen/sporten. Daarom hebben we ervoor gekozen om ‘ADO Den Haag Footcamp’ het hele jaar te organiseren. Hieronder staat de belangrijke informatie over dit project en wij hopen natuurlijk op jouw deelname!

Wanneer

ADO Den Haag Footcamp vindt plaats op het ADO Den Haag Jeugdcomplex ‘De Aftrap’ in het Zuiderpark op maandag- en donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur. De trainingen zullen plaatsvinden in vier periodes van het jaar. Deze zijn seizoensgebonden:

Herfsteditie: september, oktober, november
Wintereditie: december, januari, februari
Lente-editie: maart, april, mei
Zomereditie: juni, juli, augustus

Kosten

De bijdrage per deelnemer kost €100,- per editie. Mocht jij je later inschrijven dan de start van de editie, dan kan dit tegen een gereduceerd bedrag. Met deze bijdrage heb je recht op twee trainingen per week voor de resterende maanden van de desbetreffende editie. Dit kan dus oplopen tot ongeveer 25 trainingen per editie. Mocht je in het bezit zijn van een ooievaarspas dan krijg je 50% korting op het gehele bedrag.

Kleding

ADO Den Haag wil je graag belonen als je je voor meerdere Footcamp edities inschrijft. Wanneer jij aan twee edities hebt deelgenomen en jezelf opnieuw inschrijft voor een derde editie, dan heb je recht op een ADO Den Haag kledingpakket!

De herfsteditie zal starten op maandag 4 september om 19:30 uur op de Aftrap in het Zuiderpark (Meester P. Droogleever Fortuynweg 16, 2533 SR Den Haag).

Ben jij geïnteresseerd in de ADO Den Haag Footcamp? Schrijf je dan nu in voor de herfsteditie via de link in de button hieronder!