Nieuws

ADO Den Haag Footcamp is het leefstijlprogramma van de club voor onze supporters als het gaat om gezond eten/drinken en voldoende bewegen om zodoende een positieve bijdrage aan de gezondheid te leveren. Samen met de maatschappelijk trainers van ADO Den Haag zijn 20 supporters weer aan de slag gegaan tijdens de Zomereditie die plaatsvindt op de kunstgrasvelden van de jeugdopleiding in het Zuiderpark. Hiermee is de ADO Den Haag Footcamp terug van weggeweest na een bewogen projectseizoen. 

Op woensdag 31 mei werd er een voetbaltoernooi georganiseerd voor alle oud Footcamp- en KicksFit leden. Maar liefst 32 man kreeg de kans om op het hoofdveld een balletje te trappen. Dit toernooi werd georganiseerd omdat KicksFit ADO Den Haag, een samenwerking met de KNVB op HVV Laakkwartier, volgend seizoen geen vervolg krijgt.

Een uur lang konden de deelnemers wennen aan de impact van het spelen in een volwaardig stadion. Na een korte warming-up, waarbij gewenning aan het gras voor sommige wel nodig was, kon het toernooi van start gaan. Drie wedstrijden van ongeveer 15 minuten bleken intensief genoeg. De grasmat bleek na de wedstrijden voor velen namelijk te dienen als biologisch matras. Uitgeput en verslagen lagen de deelnemers even bij te komen van een leuke voetbalavond. Nadat alle betrokkenen werden bedankt onder het genot van een verkoelend drankje, was het tijd om huiswaarts te keren. Na deze prachtige afsluiting konden de deelnemers zich gaan opmaken voor een mooi vervolg!

Op maandag 5 juni was de start van de ADO Den Haag Footcamp Zomereditie. De gehele zomerperiode organiseert ADO Den Haag energieke Footcamp trainingen op de Aftrap, het jeugdcomplex van ADO Den Haag. Een creatieve mix tussen Bootcamp en Voetbaltraining zorgt ervoor dat jij fit aan het nieuwe seizoen kan beginnen. Hiermee blijven niet alleen de spelers van het eerste elftal fit in de zomer, maar ook de fans! Op de maandag- en donderdagavond gaan meer dan 15 man aan de slag met het verbeteren van het eigen lichaam. Met gecertificeerde trainers en andere ADO fans, wordt er gewerkt aan een gezamenlijk doel: fitter worden!

Ben jij ook geïnteresseerd in de ADO Den Haag Footcamp? Klik dan op de button hieronder en schrijf je in!