Nieuws

Het afgelopen voetbalseizoen zijn er in samenwerking met WSDH maar liefst acht ADO-clinics gerealiseerd waarin tal van Haagse jongeren in aanraking zijn gekomen met ‘’Onze Trots’’. Samen met partner Springkussenverhuur Haaglanden zijn drie ADO-attracties neergezet waarin verschillende spelvormen aangeboden werden. Afgelopen twee weken werden de laatste twee clinics georganiseerd.

Woensdag 12 april stond een ADO-clinic op locatie Spaarwaterstraat op de planning. Deze clinic werd georganiseerd in samenwerking met een kick-off van WSDH. ADO Den Haag was een onderdeel van tal van activiteiten die door verschillende organisaties gegeven werd op het prachtige grasveld van locatie ‘’Spaarwater’’. Het weer was prima en de stormbaan was als gewoonlijk zeer in trek. De kinderen werden verwend met goodybags waarin naast een ‘’echte’’ ADO Den Haag bal er ook een JAAR GRATIS VOUCHER voor de ADO KIDS Club in zat verstopt. Alle 100 kinderen beleefden een onvergetelijke middag waarin het geelgroen van ‘’Onze Trots’’ centraal stond!

Ook op Woensdag 19 april stond een ADO-clinic op de kalender in samenwerking met WSDH. Op de Krajicek Playground Hondius werden zoals bij elke clinic, verschillende attracties neergezet in combinatie met een trainingsprogramma wat werd afgesloten met een partij spel. Het was heerlijk weer dus er kwamen meer dan 150 kinderen uit de buurt op af.
Van 14.00 – 16.30 uur was het feest op het speelplein. De hele buurt kon zien dat ADO Den Haag en WSDH aanwezig waren om er een fantastische middag van te maken. ADO-trainer Wesley was aanwezig met drie ‘maatschappelijke’ stagiaires, Lukas, Quinten en Wiebren. Verder liepen er ook nog coaches rond van onze partner Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) om alles goed te monitoren.

De stormbaan was meteen vanaf het begin al extreem in trek bij de kinderen en er was later op de middag zelfs een jongetje die vertelde dat het de leukste dag uit zijn leven was omdat de stormbaan met de andere activiteiten er waren! Later op de middag werd er een partijvorm opgezet op een veldje door Lukas, en daar was ook volop animo voor. Het was heerlijk weer en alle kinderen waren ontzettend blij met alle attracties en activiteiten die er te doen waren.

21042023 clinics wsdh 002

Verslag: Maatschappelijke Stagiair Wiebren Smit