Nieuws

Op donderdag 30 maart stond een ADO-training op het programma voor de twee Autiteams van PGS Vogel. Deze twee teams vertegenwoordigen ADO Den Haag op de toernooien. Daarom is het belangrijk dat zij weten hoe er bij ADO Den Haag wordt getraind en wat er van de spelers en speelsters wordt verwacht tijdens de toernooien.

De deelnemers kwamen al vroeg naar Jeugdcomplex De Aftrap en konden in de kleedkamers zich voorbereiden op de training en het ADO-trainingstenue aantrekken. In vergelijking met de vorige training waren er ook enkele nieuwe gezichten. Bij de oudere jongeren was Mohammed nieuw in de groep, en bij de jongsten sloten Finn, Lux en Mika voor het eerst aan. Zij tekenden ook hun ‘Leven als een ADO-Prof! contract!

De trainers van ADO Den Haag, Kevin Compier en Kees Brouwers, hadden voor beide groepen een training uitgezet waarbij een warming-up, baloefeningen, afwerken op de goal en een partijvorm onderdeel vanuit maakten.
De jongens en meiden deden enthousiast mee en de ‘mini’s’ met keepers Rik en Liam zijn helemaal klaargestoomd voor het toernooi op zaterdag 15 april bij PGS Vogel!